Ion Mocioalcă: M-am ținut de cuvânt! Am făcut ce știu eu mai bine!

Deputat PSD în funcție, Mocioalcă și-a câștigat mandatul de senator pentru următorii patru ani câștigând un pariu pe care l-a făcut cu aproape toată clasa politică județeană, care îi prevestea sfârșitul politic.

Lui Ion Mocioalcă i s-au numărat zilele de parlamentar după revenirea în PSD, numai că votul de ieri al cărășenilor a confirmat că social-democratul le calculează mai bine ca oricare altul. A obținut mandatul de senator, a ajutat PSD să câștige și două locuri în Camera Deputaților, pentru Silviu Hurduzeu și Marius Damian, așa cum pronosticase, în timp ce Pro România n-a reușit să atingă pragul parlamentar. Mai mult decât atât, Mocioalcă a oprit declinul social-democraților și l-a ridicat la nivelul liberalilor, care erau pe val în 27 septembrie.

„M-am ținut de cuvânt. Am făcut ce știu eu mai bine, m-am bătut cu PNL. Îmi pare rău că Pro România nu va fi în Parlament, dar acum cred că s-au convins și cei care nu au crezut în revenirea mea că am avut dreptate. Mie îmi place să aștept și numărarea ultimului vot, cum la fotbal se așteaptă ultimul fluier al arbitrului pentru a cunoaște câștigătorul. Cert este că am demonstrat că putem învinge o guvernare incompetentă și lipsită de omenie”, a comentat Ion Mocioalcă pentru expressdebanat.ro.