Nelu Popa: „Este inadmisibil! Construcții ilegale la niciun metru de drumul național!”

Primarul Reșiței îi avertizează pe proprietarii de construcții pentru care nu s-au emis autorizație de construire la ieșirea din municipiu, spre Caransebeș, să se apuce de demolare!

„De astăzi intervenim pentru a pune la punct intrările din oraș. Prea mult timp aceste zone au fost ocolite de reprezentanții administrației locale și au ajuns să arate sub orice critică. Am început cu accesul dinspre Caransebeș, unde colegii de la Direcția de întreținere intervin pentru a reface rigolele de pe marginea drumului și pentru a îndepărta vegetația crescută ani la rând în mod necontrolat.”, a anunțat Popa.

Verificările făcute în teren de funcționarii Primăriei Reșița au evidențiat și altceva, nu numai faptul că unii proprietari de terenuri din zonă nu își întrețin într-un mod corespunzător proprietățile. „Este inadmisibil ca, la nici măcar un metru de un drum național, unele persoane să ridice construcții ilegale. Pe lângă problema de estetică pe care orice om civilizat o observă la poarta de intrare în oraș, există și un adevărat pericol în cazul unor accidente. Nu degeaba este interzis prin lege să construiești la distanță de minim 10 metri de un drum național, chiar dacă terenul este proprietate privată. Astfel, îi rog pe cei care se știu în astfel de situații să înceapă să își desființeze construcțiile ilegale. În perioada următoare o să facem controale pe această temă și, chiar dacă acest demers nu este unul care are ca scop aplicarea de amenzi, cei care nu respectă legea vor plăti.”, a adăugat primarul Reșiței.

leader board 728 x 90 px