Nelu Popa, după primele imagini virtuale cu tramvaiul: „Ne vom asuma niște înjurături”

La mijlocul acestei luni, în mediul virtual au apărut primele imagini care ilustrează circulația tramvaiului. Conștient că unii reșițeni vor avea de suferit, primarul Nelu Popa spune că își asumă deja înjurăturile.

Au apărut primele imagini cu tramvaiul pe care unii îl așteaptă cu sufletul la gură, alții îl detestă încă din fașă. Nu a fost greu de observat că unele locuri de parcare, existente acum, nu mai apar și în imaginile virtuale din zona Kaufland-Victoria.

„Între Intim și Victoria nu este cazul, acolo nu sunt locuri de parcare. Între Victoria și Kaufland majoritatea parcărilor vor fi întoarse longitudinal, adică nu vom mai avea parcări piaptăn sau parcări spic, vom avea parcări longitudinale”, explică edilul-șef al Reșiței.

leader board 728 x 90 px

Nelu Popa intenționează să planteze și în această parte de oraș copaci de-a lungul bulevardului, la fel ca pe aleea de promenadă care pornește din Centrul Civic. „La două parcări, un copac, astfel încât să păstrăm media de un copac la 7-8-10 metri și să începem să umbrim bulevardele, un bulevard care are copaci pe el are temperatura medie cu 15 grade mai joasă decât unul care nu are copaci pe el. Ne vom asuma niște înjurături ale unor oameni care nu vor mai avea locuri de parcare”, admite primarul Reșiței.

CITEȘTE ȘI: Unic în România! Cum va arăta cartierul Govândari după introducerea tramvaiului? [VIDEO]