Nelu Popa anunţă că Primăria Reşiţa a câștigat procesul împotriva lui Costel Ciobanu! Costel Ciobanu spune că el este câştigătorul!

explo 1000x200

Primarul Ioan Popa anunța în ultima ședință de Consiliu Local Reşiţa că Primăria a câștigat procesul cu Costel Ciobanu, acel proces prin care societatea Coda Serv contesta în instanță Regulamentul pentru terase.

Câștigat este mult spus, căci sentința a fost dată doar în primă instanță, iar Coda Serv a făcut deja apel la Curtea de Apel Timișoara, care va și da sentința definitivă. Mai mult, prima instanță a păstrat Regulamentul pentru terase în municipiul Reșița, dar a desființat articolul 27 din acel Regulament. Adică fix ceea ce a contestat Costel Ciobanu!

Articolul 27 prevedea că, la momentul adoptării respectivei hotărâri de consiliu local, se anulează toate contractele existente, care, oricum, nu sunt conforme cu regulamentul cu pricina. Iar la punctul 2 se vorbea despre o comisie a Primăriei care va renegocia termenii contractelor pentru terase în municipiul Reșița. Potrivit instanței, tocmai aceste două prevederi au fost anulate prin sentința pe care primarul Ioan Popa spunea că dă câștig de cauză Primăriei Reșița. Asta dacă faptul că se păstrează restul Regulamentului se poate numi câștig…

„Eu nu am treabă cu Regulamentul pentru terase al Primăriei, eu am cerut avocatului să nu mi se anuleze contractele cu terasele, ceea ce s-a și obținut. Restul nu mă interesează pe mine, oricum, acum se va judeca la Curtea de Apel, pe mine mă interesează să-mi rămână contractele”, a explicat omul de afaceri Costel Ciobanu pentru Express de Banat.

„Trebuie să avem mare grijă cu această firmă când vine la noi, pentru că ei, ori de câte ori ne prind, ne execută, nu ne iartă, ne dau în judecată ori de câte ori pot! Acum ne-a dat în judecată pentru că am impus impozit mărit cu 500% pentru o grădiniță din Moroasa, care este o ruină. Trebuie să avem și noi în vedere toate acestea când vin și ei la noi”, a mai spus primarul Ioan Popa.

banner 970 x 250