NEATENȚIE: A fost călcat pe picior de un autobuz!

Șoferul unui autobuz care se deplasa de la Caransebeș spre Buchin a oprit într-o parcare direct pe piciorul unui pieton. Și pentru că n-a fost suficient, conducătorul auto a fugit de la locul accidentului.

Din cercetările efectuate la faţa locului s-a stabilit că în timp ce un șofer, în vârstă de 30 de ani, conducea un autobuz, din direcţia Centrul Civic spre comuna Buchin, într-o parcare a călcat pe picior un tânăr care aştepta autobuzul pentru îmbarcare.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pietonului, în vârstă de 18 ani, care a fost transportat la Spitalul Caransebeş pentru îngrijiri medicale şi ulterior la Timişoara. Şoferul autobuzului a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor, fiind oprit în trafic pe Calea Severinului”, a spus Ancuța Chețan, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Conducătorul auto şi pietonul au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În prezent se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

FOTO: arhivă

tmc 640