Neatenţia a băgat în spital doi cărăşeni!

explo 1000x200

Şoferii vitezomani le-au dat de lucru poliţiştilor din Caraş-Severin. Oamenii legii au intervenit la două accidente în urma cărora două persoane au fost rănite grav.

Luna femeii a fost încheiată cu alte două accidente. După o lună plină de tragedii, alte două evenimente neplăcute au băgat în spital doi cărăşeni. Primul a avut loc pe o trecere de pietoni de pe strada Libertăţii din Reşiţa, în urma căruia o femeie a fost rănită grav. „În urma cercetărilor efectuate la faţa locului s-a constatat că în timp ce B.C., de 45 ani, conducea un autoturism din direcţia Muncitoresc spre Centrul Civic, a acroşat o femeie în vârstă de 70 ani, care s-a angajat în traversarea regulamentară a străzii pe trecerea de pietoni. Femeia a fost transportată cu autoturismul implicat în accident la Spitalul Judeţean Reşiţa, pentru îngrijiri medicale, unde a rămas internată”, a declarat Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

Cel de-al doilea accident s-a petrecut la colţul intersecţiei ce leagă străzile Spitalului şi Unirii din municipiu. „În timp ce I.N., în vârstă de 32 ani, conducea un autoturism înmatriculat în străinătate din direcţia Centrul Civic spre strada Unirii, la virajul spre dreapta a acroşat un bărbat în vârstă de 60 ani care s-a angajat în traversarea străzii pe la colţul intersecţiei, fără a se asigura”, a adăugat reprezentantul IPJ. Bărbatul a fost, de asemenea, rănit grav, fiind supravegheat medical la spital.

Cercetările continuă în ambele cazuri cu privire la săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

banner 970 x 250