Neagoe s-a cam săturat de Metalul, Oprița ar pleca şi el! Cine mai rămâne în Valea Domanului?!

Tot mai mulţi rosso-neri îşi manifestă dorinţa să plece de la Reşiţa, unde banii nu mai sunt la fel de mulţi şi, în plus, nu se mai plătesc la timp!

Ciucă, Vaştag, Liuba, Giurgiu şi Vişan sunt deja istorie pentru Metalul Reşiţa. Lista jucătorilor care se vor despărţi însă de Valea Domanului e mult mai lungă. Deocamdată, nu se ştie cine va veni în locul lor. Totul pare să depindă de spiritul Crăciunului. Dacă i-a atins sau nu pe primarul Mihai Stepanescu şi patronul Cătălin Rufă, care nu mai găsesc de ceva vreme cale de comunicare. Antrenorul Daniel Opriţa nu mai e la fel de încântat de postura de principal al Metalului, în schimb, e foarte încântat să facă parte din conducerea Petrolului. Cel puţin aşa a declarat pentru Sport Total FM. ,,Nu ştiu dacă plec, dar nici dacă nu plec. Sunt la Reşiţa! Mă bucură interesul, mai ales că Petrolul mi-a dat şansa să revin, m-a reinventat şi îi datorez ceva. Ar fi o plăcere să lucrez în cadrul clubului”, a spus Opriţa, care a recunoscut că de la Reşiţa vor pleca în această iarnă şapte sau opt jucători. Totodată, a spus că la Metalul sunt şi câteva restanţe financiare.

Probleme cu banii!

Despre bani a vorbit şi Andrei Neagoe, mijlocaş care se gândeşte mai mult la un transfer în această iarnă decât la şansele pe care Reşiţa le mai are sau nu la promovare. ,,Am vorbit cu domnul Cătălin Rufă, am convenit că îmi va da drumul să plec liber în această iarnă, în cazul în care voi primi o ofertă bună. Am trei ani petrecuţi la această echipă, îmi doresc să fac şi eu pasul la mai bine, dacă se poate la Liga 1. Au fost probleme financiare la Reşiţa, pe final de an, în plus, depinde mult de ce va face Daniel Opriţa, dacă va pleca sau va rămâne, este un antrenor pe care îl apreciez foarte mult. Mai am doar jumătate de an de contract cu Metalul, e normal să mă gândesc la familia şi viitorul meu, să merg la o echipă cu pretenţii mai mari. Nu exclud deloc să rămân la Metalul, dacă lucrurile vor fi bune şi va rămâne obiectiv promovarea”, a declarat Neagoe pentru liga2.prosport.ro.

În anturajul echipei din Valea Domanului se vorbeşte şi despre posibilitatea cumpărării pachetului majoritar de acţiuni pe care îl deţine în momentul de faţă Cătălin Rufă. Se vehiculează că ar fi interes din partea a doi oameni de afaceri, dispuşi să plătească jumătate de milion de euro, numai că suma ar fi mai puţin de jumătate din cât îşi doreşte Rufă.

Comments

 1. Brigate Lunca says:

  Multi jucatori nu au jucat nimic tot anul, si era normal sa plece. Madalin Ciuca oricum era batran insa suplinea prin experienta sa. Vastag nu este deloc o pierdere, nu a jucat nimic.
  Asteptam sa vedem ce va face Rufa, insa ar trebui sa stie ca aici nu e Valcea sau o echipa oarecare. Daca nu poate suporta financiar ar trebui sa vinda si sa plece.
  DACA METALUL MOARE , EL E URMATORUL ! 😉

 2. LuxPhotoFuchs says:

  Neagoe dixit: “Am trei ani petrecuţi la această echipă,…” La care din ele, Vâlcea, Măciuca sau Reşiţa? În altă parte, cu “emoţie” Daniel Opriţa dixit:
  “…să credeţi în continuare în şansele noastre că mergem acolo în Liga Naţională.”
  Care LIGĂ NAŢIONALĂ, cea de la HANDBAL sau BASCHET că la fotbal e doar liga 1!!!!