,,Ne retragem din campionat dacă federația mai trimite astfel de arbitri!”

FC Caransebeş a remizat astăzi, scor 0-0, pe teren propriu, cu Fortuna Poiana Câmpina, la capătul unui meci pe care l-a dominat autoritar, dar în care oamenii din atac s-au dovedit mai puţin inspiraţi.

Gugulanii sunt la a doua remiză albă consecutivă pe teren propriu după ce au fost ţinuţi în şah de o echipă cu pretenţii şi buget de prima ligă. Formaţia pregătită de Sorin Bălu a controlat jocul aproape în totalitate şi a ratat o sumedenie de ocazii. Himcinschi, Ganea şi Manea au ratat în mai multe rânduri o victorie pe care gazdele ar fi meritat-o după aspectul jocului.

La finele partidei, supărare mare în tabăra gugulanilor. Primarul Marcel Vela, care a urmărit meciul de la una dintre lojele Stadionului Municipal Teiuş, a luat foc la adresa brigăzii de arbitri, fiind sătul ca FC Caransebeş să fie tratată ca o echipă mică. Edilul-şef a văzut ceea ce a văzut un stadion întreg, şi anume, mai multe decizii eronate ale centralului Florin Andrei şi ale asistenţilor Adrian Mărginean şi Vasile Dan Popescu. Andrei s-a încăpăţânat să nu-i lase pe oaspeţi în zece, deşi s-ar fi impus asta, iar tuşierii au ridicat uneori fanionul de parcă ar fi fost legaţi la ochi, atrâgând apostrofările întregului stadion. Sorin Bălu nu a vrut să comenteze în vreun fel prestaţia arbitrilor. În schimb, primarul Vela a ameninţat cu retragerea echipei din competiţie în cazul în care FC Caransebeş va mai fi arbitrată într-o astfel de manieră.

„Consider că meciul a fost dominat de noi în marea majoritate a timpului. Acest 0-0 nu este echitabil după aspectul jocului şi numărul de ocazii pe care l-am avut. Echipa noastră şi-a dominat adversarul din punct de vedere fizic şi tehnico-tactic. Am pierdut două puncte, nu am câştigat unul. Adunăm punct cu punct şi mergem mai departe”, a declarat antrenorul Caransebeşului.

Error fetching Flickr photos: A feed could not be found at `https://api.flickr.com/services/feeds/photoset.gne?lang=en-us&format=feed-rss_200&nsid=73090501@N07&set=%2072157648349984762&per_page=50`; the status code is `404` and content-type is `text/html; charset=UTF-8`


Primarul Vela a cerut Federaţiei Române de Fotbal să trateze cu mai mult respect eforturile uriaşe pe care administraţia locală le face pentru a susţine echipa în Liga a II-a. „Sunt mulţumit de rezultat, nu am ce să reproşez antrenorului şi echipei, până şi ratările fac parte din frumuseţea fotbalului. Ca spectacol fotbalistic au fost mai frumoase şase ratări decât un gol sec dacă era să fie. Felicit şi echipa adversă. Pe mine nu mă deranja dacă ar fi câştigat Câmpina astăzi, deşi merita să câştige Caransebeşul. Aş fi considerat că face parte din frumuseţea fotbalului, dar arbitrajul se face fie neprofesionist, fie subiectiv. Arbitrajul de azi a viciat spectacolul fotbalistic, nu neapărat rezultatul, pentru că nu înseamnă că în zece oameni Câmpina ar fi pierdut. Sunt foarte indignat de felul în care au arbitrat cei delegaţi de federaţie. Dacă se mai întâmplă să trimită la Caransebeş astfel de arbitri, să-şi bată joc de noi, ne retragem, jucăm înapoi în Liga a III-a!”, a declarat Vela.


Comments

 1. liviu says:

  opinia primarului a fost influentata si de prezenta antrenorului lui Poli Timisoara,daca un arbitru face 3 greseli intr-un meci nu inseamna ca a viciat rezultatul sau spectacolul fotbalistic.fotbalistii caransebeseni au ratat mai rau ca in curtea scolii,au sutat pe langa minge,au dat in bara cu toata poarta in fata,au dat pase la adversar cu duiumul…cine e devina de toate acestea?raspuns:nivelul slab de pregatire al fotbalistilor care coroborat cu nivelul slab de pregatire al arbitrilor duce la nervi in tribune.

 2. silviu says:

  vela face mai mult rau echipei.ne-am certat cu resiteni din cauza lui,ne-am certat cu Dan Alexa si acum cu asemenea declarati toti arbitri vor f pe noi.

 3. Fane says:

  Are dreptate Vela!

 4. ion says:

  dar cand era marian aici si furam toate echipele?aveam 11 m meci de meci in min 85-90.atunci era bine domnule Vela ?

 5. Razvan says:

  Buna precizarea Ion, campionatele trecute la Caransbes erau penalty-uri aproape la fiecare meci in minutele 85-90, iar acum la un rezultat de 0-0 cu echipa de pe locul 2, se vorbeste de viciere de rezultat…

 6. Don't let idiots ruin your day says:

  Daca nu ai fost la meci macar nu vorbi. Tusierul dinspre tribuna mare era cu fanionul tot ridicat de zici ca isi facea aer cu el. Ba era jucatorul in ofsaid , ba era mingea in ofsaid si tot asa. Suteaza la poarta , scoate portarul de sub transversala in corner dar e aut , scapa Himcinschi pe flancul stang primeste un cot in gura , se da fault dar cartonas nu si tot asa. Nu e viciere de rezultat dar cand fragmenteaza jocul si toate deciziile limita sunt contra cum se numeste !? Tragea mai mult centralul de timp decat jucatorii 🙂 . Si cand era Marian cum era !? Cand a venit Recasul si te-a furat cum a fost ? Sau cand aveau deplasari cum crezi ca erau fluierati de arbitrii?! Se vede ca nu ati fost la meciuri decat acasa si aveti impresia ca aici e un fel de triunghiul bermudelor. iar la vecinii sunt merele de aur