„Ne moblilizăm și câștigăm alegerile în Caraș-Severin! Dar asta după pandemie!”

Senatorul PSD Ionuț Chisăliță vede județul Caraș-Severin colorat în roșu la viitoarele alegeri locale, în ciuda problemelor cu care social-democrații s-au confruntat în ultima vreme. Până atunci însă invită toți politicienii să facă front comun în lupta împotriva coronavirusului.

Scena politică e aproape complet închisă de coronacriză, astfel că în filiala PSD Caraș-Severin au rămas foarte multe lucruri de pus la punct după ce președintele Luminița Jivan și-a dat demisia, iar Silviu Hurduzeu a preluat interimatul. Senatorul Chisăliță admite că e un moment dificil pe care îl traversează filiala social-democrată, dar spune că, imediat ce se va sfârși pandemia de coronavirus, partidul are forța și oamenii necesari pentru a câștiga alegerile locale. 

„A fost numit președinte interimar Silviu Hurduzeu. Era firesc ținând cont că e și președinte al Consiliului Județean. Urmează ca după pandemie să intrăm în linie dreaptă pentru alegerile locale, să ne desemnăm candidații și să ne mobilizăm cu toții pentru a câștiga alegerile locale în Caraș-Severin. E un moment în care toți trebuie să strângem rândurile pentru a câștiga viitoarele alegeri locale și parlamentare. Până la bătăliile electorale care vor veni cred că e mai important să ne dăm cu toții mâna, indiferent de culoarea politică, și să învingem acest COVID-19 cât mai repede, pentru că sunt deja mult prea multe victime, iar pierderile economice vor fi greu de acoperit și suportat”, a comentat parlamentarul.