„Ne lipsește educația și bunul simț!”

Spune dezamăgit primarul din Berzovia, după ce în ultima lună două obiective de pe raza comunei au fost vandalizate de tineri din comunitate.

În urmă cu numai două săptămâni relatam despre un incident neplăcut petrecut în comuna Berzovia, când fațada căminului cultural din localitate, aflat în proces de reabilitare, a fost vandalizată de cinci minori. Copiii, cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani, au fost identificați la scurt timp de polițiștii locali, iar părinții acestora, sancționați contravențional cu suma de 1.000 de lei fiecare.

CITEȘTE ȘI: Investiție derulată cu fonduri europene, vandalizată de mai mulți minori

Un incident similar a fost semnalat de reprezentanții Primăriei Berzovia și vineri, 21 iulie, însă într-o locație diferită. Nu la căminul cultural din Berzovia, ci la cel din Gherteniș, unde s-au spart mai multe geamuri și au fost distruse și câteva scaune. De altfel, „petrecăreții” au lăsat în urma lor multe gunoaie.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

distrugere camin ghertenis

Reprezentanții administrației locale spun că lucrurile nu vor rămâne așa, iar responsabilii vor fi trași la răspundere pentru faptele lor. „Din păcate, nu putem păstra ceea ce avem. Trebuie mereu să distrugem și să lăsăm mizerie în urma noastră. Ne lipsește educația și bunul simți. Lucrurile nu vor rămâne așa. Obiectivul este supravegheat video, iar identificarea făptașilor este doar o chestiune de timp. Păcat însă că astfel de episoade se repetă mereu, și că tinerii nu realizează că astfel de acte nu le fac cinste. În fond, distrug un bun al comunității.”, ne-a spus dezamăgit primarul comunei Berzovia, Mircea Ion Serafin.

gunoaie camin ghertenis

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/