Ministrul Culturii, la Timișoara: La anul încep lucrările la Muzeul Național al Revoluției

v1a2573

Ministrul Culturii a venit cu noi promisiuni privind realizarea Muzeului Național al Revoluției la Timișoara. „Anul viitor vor începe efectiv lucrările”, a precizat Raluca Turcan.

Raluca Turcan, ministrul Culturii, a venit cu noi vești privind Muzeul Național al Revoluției care ar urma să fie amenajat la Timișoara, un proiect despre care se vorbește de ani întregi, dar nu s-a realizat nimic.

„Ministerul Culturii derulează un amplu proiect de investiții. Și anume, vom realiza Muzeul Național al Revoluției Anticomuniste din Decembrie 1989. Ministerul Culturii va aloca 16,3 milioane de euro net. Banii există și în momentul de față au fost semnate contractele de proiectare, faza DALI, cât și proiectul tehnic”, a afirmat Raluca Turcan.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Ministrul Culturii a mai precizat că lucrările vor începe la Muzeul Național al Revoluției în cursul anului viitor.

Unitatea care gestionează această investiție, printr-un acord cu Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei, mă asigură și în felul acesta vă asigur și eu, că în cursul anului viitor vor începe efectiv lucrările de execuție la Muzeul Revoluției Anticomuniste”, a declarat Raluca Turcan.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/