„Ne dorim să facem performanţă! Fiecare vot e un gram de responsabilitate în plus pe umerii noştri”

Repus în cursa electorală pentru un nou mandat la șefia instituției pe care actualmente o conduce, primarul orașului Moldova Nouă, plimbat în fața instanțelor de judecată din cauza unor erori materiale identificate în cadrul dosarului de candidatură, rămâne copleșit de emoții vizavi de bătălia electorală din 27 septembrie, chiar dacă în spatele acestuia se află o echipă bine închegată. Sprijinit de PSD, Pro România și PMP, Adrian Torma își dorește ca nivelul de performanță să nu se reflecte doar în orașul de la malul Dunării, ci în întreg județul Caraș-Severin.

Emoțiile rămân în continuare. Am făcut foarte mult sport. De multe ori știam că joc cu o echipă slabă, însă emoția se rezuma la a nu-mi dezamăgi echipa și antrenorul. În plus, noi nu ne dorim neapărat să câștigăm și atât. Ne dorim să facem performanță! Pe lângă faptul că vrem să bifăm cât mai multe voturi, atât la nivel local, cât și la nivel județean, ne dorim să avem încrederea cetățeanului prin votul pe care ni-l dă. Fiecare vot care vine către noi e un gram de responsabilitate în plus pe umerii noștri și mi-aș dori să avem rezultate foarte bune, un scor istoric pentru noi, nu doar la Moldova Nouă, ci și la nivel județean, asta ca să ne apese pe umeri responsabilitatea pe care cetățenii ne-o vor acorda.”, a subliniat Adrian Torma.

În eventualitatea recâștigării frâielor orașului Moldova Nouă pentru următorii patru ani, șeful administrației publice locale de la Dunăre are în plan să pună capăt interesului manifestat doar pentru dezvoltarea UAT-ului pe care îl va conduce, unirea forțelor tuturor comunităților din Caraș-Severin fiind văzută drept rețeta de succes și garantul bunăstării pentru cetățenii județului în următoarea perioadă:

„E nevoie să simțim acea presiune și acea adrenalină pe care ne-o dă votul cetățeanului, asta pentru ca noi să întoarcem plus valoare către cetățenii din Clisura Dunării pentru că eu deja numai vreau să vorbesc doar de Moldova Nouă. În Clisura Dunării formăm o echipă frumoasă toți primarii de pe comune și am început să vedem dezvoltarea zonei, ceea ce-nseamnă de la Berzasca la Socol. Trebuie să unim partea noastră cu Bozovici și Oravița, iar încet, încet acea strategie frumoasă de dezvoltare a județului Caraș-Severin să se-ntâmple.”, a scos în evidență primarul social-democrat din orașul aparținător Clisurii Dunării.

CITEŞTE ŞI: Adrian Torma, repus în cursa electorală de aceeași instanță care i-a respins candidatura!

(E).