Costume Hugo Boss, „atenții” pentru barosanii județului!

untitled design set 970x90 px

Președintele Partidului Ecologist Român în Caraș-Severin, Valentin Armașu, a dezvăluit totul despre pretențiile pe care politicienii din județ le aveau de la oamenii de afaceri care aveau contracte cu instituțiile publice. Asta, pe lângă clasicul 10%!

Una dintre firmele lui Armașu a fost la un moment dat principalul constructor al județului, dar prețul pentru contractele respective este plătit și astăzi. La rândul lor au plătit deja și mai mulți politicieni. Unii chiar cu libertatea. Și asta pentru că nu le-a mai ajuns! Pe lângă șpaga în cuantum de 10 la sută din valoarea contractelor, unii politicieni, a dezvăluit Armașu pentru expressdebanat.ro, aveau și alte pretenții: „Îmi aduc aminte când veneam cu soția mea din Austria și tot timpul cumpăram costume BOSS. Soția îmi spunea: măi, Vali, dar tu nu ai niciun costum BOSS de 1.000 de euro, eu nu înțeleg, tu îți cumperi cu 300 de euro și faci cadou cu 1.000?! Domnii directori de 1.000 poartă, eu nu port de 1.000 de euro costume BOSS, îi explicam”.

Intrat în politică, Valentin Armașu e convins că aceste practici n-au fost abandonate, ci că s-ar fi schimbat doar personajele. Și cele care cer, și cele care dau! În final, vor plăti și aceștia. „Asta se practică și acum! Mai erau alții pe la păduri care aveau sume mult mai mari, fabuloase, dar acele persoane am înțeles că în sfârșit s-au retras și îi felicit pentru asta. Dacă stau să mă gândesc și atunci au fost niște jocuri politice. Oamenii în funcții au vrut să pice ceilalți. Un om politic în România pică cel mai ușor când pică omul de lângă el.”, a mai spus Armașu, care intră în politică ținând încă ascunse atâtea și atâtea secrete.

(E)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/