„Ne aşteaptă o perioadă grea în care cei care vor suferi vor fi oamenii de rând”

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01

Rezultatele primului tur al alegerilor prezidențiale, rezultate care îi trimit în lupta finală pentru Cotroceni pe Klaus Iohannis (PNL) și Viorica Dăncilă (PSD) reprezintă atât un motiv de bucurie pentru social-democrați, dar mai ales un motiv de îngrijorare.

Bucuros de scorul obținut de fosta șefă a Guvernului în prima etapă a alegerilor prezidențiale, liderul PSD Caraș-Severin, Luminița Jivan, a ținut să le mulțumească tuturor celor care, pe data de 10 noiembrie, au votat „cu inima”, aceasta subliniind, totodată, după primele date ale exit-pollului, că: „finalul acestei zile este o întrezărire asupra viitorului sumbru care ne așteaptă”.

Mai mult decât atât, deputatul atrage atenția că rezultatul primului tur al alegerilor nu este despre PSD, PNL sau USR, ci este rezultatul: „viitorului care ne așteaptă. Ne așteaptă o perioadă grea, în care cei care vor suferi vor fi oamenii de rând, interesele lor rămânând doar o cantitate neglijabilă pentru cei care vor veni, acum, la conducerea țării”, a declarat social-democrata pentru expressdebanat.ro.

În plus, Jivan s-a arătat vizibil dezamăgită de faptul că „trăim într-o perioadă în care ura și frica dictează asupra conștiinței noastre și în care scopul personal primează în fața nevoilor cetățenilor”.

1000x100 casa brutarului

Deși mărturisește că îi este greu să privească înainte, aceasta a mai ținut să transmită următorul mesaj: „Sper ca Dumnezeu să aibă grijă de noi în vremurile care urmează și sper să aibă milă de noi”.

 

expres banat 1000x100 (2)