Bronz pentru Pro România, în Caraş-Severin, în primul tur al prezidenţialelor

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01

Partidul condus de Victor Ponta a reușit, potrivit rezultatelor parțiale afișate de Biroul Electoral Central, să se claseze pe locul al treilea la nivelul județului Caraș-Severin bifând, în rândul cărășenilor, un procent de 9,10%, semn că munca din teritoriu a echipei a fost una de bun augur.

Cu privire la rezultatele obținute de Pro România în primul tur al luptei pentru Cotroceni, Sorin Simescu, coordonator Pro România în Caraș-Severin, a ținut să puncteze pentru expressdebanat.ro: „Mă bucură foarte mult scorul pe care l-am obținut. Locul al treilea se datorează muncii și faptului că ne-am străduit să creăm structuri în teritoriu. Sper ca acest trend să se păstreze și la alegerile locale, unde sperăm să obținem un procent crescător: 15%”.

În privința următorilor clasați la nivel județean, USR – 8,69%, Simescu atrage atenția că echipa din care face parte nu putea să se poziționeze pe locul al patrulea dat fiind faptul că Pro România a reușit, în ultimul an, să se poziționeze foarte bine în teritoriu, lucru la care echipa lui Dan Barna mai are de lucrat: „Scorul pe care l-au obținut ei, la europarlamentare, a fost, așa, o emoție. Era vorba de Dragnea. Vedeți bine că au scăzut cu aproape 10 procente la nivel de țară, iar până la alegerile locale vor mai scădea. Nu au structuri. USR e o creație artificială din punctul meu de vedere, doar pe Facebook, iar așa nu se pot acumula voturi. Facebook-ul este un mijloc de comunicare, dar mersul acela din ușă în ușă și comunicarea directă cu oamenii rămân lucruri de bază”.

1000x100 casa brutarului

Referitor la ce urmează să se-ntâmple pe data de 24 noiembrie, mai exact spre care dintre cei doi candidați la prezidențiale se vor îndrepta voturile Pro România, Sorin Simescu a ținut să precizeze: „Domnul Diaconu trebuie să facă acest anunț. Noi o să-l susținem la fel ca până acum în ceea ce hotărăște”.

 

expres banat 1000x100 (2)