Natur House te ajută! Sfaturi de nutriție, direct de la specialiști – DETOXIFIEREA

Primăvara este anotimpul perfect pentru a face o detoxifiere a organismului. Legumele și fructele proaspete sunt recomandate în perioada de primăvară pentru a revigora organismul slăbit în timpul iernii. Consumând toate alimentele verzi, alcalinizăm sângele și infuzăm organismul cu clorofilă, care îmbunătățește tonusul și claritatea pielii, îmbunătățește digestia și susține detoxifierea ficatului.

Nu sunteți sigur dacă aveți nevoie de detoxifiere? Iată câteva semne: retenția de lichide, balonarea, insomnia, greutate mai mare după perioada de iarnă sau imunitatea scăzută. Toți acești indici conduc încet și sigur spre problemele de sănătate și mai ales spre obezitate, una dintre afecțiunile principale ale zilelor noastre.

Specialistul în nutriție Loredana Guran de la Natur House Reșița a pregătit pentru astăzi o listă de rețete de sucuri naturale (smoothie-uri) pentru un mic dejun plin de energie și vitalitate.

Pasul 1 – alegem o bază: apă plată sau apă de cocos, ceai verde sau ceai de mate
Pasul 2 – alegem una sau două variante de frunze verzi: salată verde (toate tipurile) sau frunze de baby spanac, lobodă sau 1-2 lingurițe de spirulină în locul frunzelor.
Pasul 3 – se vor alege una sau două fructe: kiwi sau măr, pară sau struguri albi, ananas sau banană, căpșuni, afine, zmeură sau mango
Pasul 4 – pentru gust sau detox se vor adăuga, tot la alegere: 1/2 lămâie sau 1/2 pătrunjel sau o linguriță rasă de ghimbir proaspăt
Pasul 5 – adăugăm toate ingredientele în blender și savurăm băutura.

Pentru că sănătatea este cea mai importantă, Express de Banat împreună cu partenerii de la Natur House Reșița, centrul de nutriție situat pe Bulevardul Republicii nr. 22, sc. E, parter, va publica în fiecare zi de sâmbătă câte un articol legat de nutriție și de asemenea vă invită la concurs pe pagina de Facebook Express de Banat.

Fie că sunteți doar curioși sau pentru că aveți cu adevărat probleme de sănătate, specialistul în nutriție Loredana Guran vă așteaptă de luni până vineri la cabinetul său, considerată fiind de mulți „duhovnicul sănătății”. Programările se pot face la numărul de telefon 0770 457 030.