DE TOP! Resortul care a dus serviciile hoteliere la rang de artă! [FOTO]

Vara anului 2018 se anunță a fi una fierbinte! Evenimente de TOP, locații noi de 4 stele, stațiuni de lux, petreceri de neuitat. Turismul din județul Caraș-Severin se retrezește la viață și urcă pe podiumul învingătorilor. 

Cine spune că vara trebuie să o petrecem neapărat la mare, când opțiunile sunt atât de variate și pe gustul tutror și mai ales în România, țara care are atât de multe de oferit: de la frumusețea locurilor, istorie, varietate, pănă la binecunoscuta ospitalitate a semenilor.

De ani buni, județul Caraș-Severin se află într-o continuă luptă pentru a demonstra că și în această zonă lucrurile se întâmplă, că se poate, că se dorește, iar mediocritatea și dezinteresul au rămas doar niște triste amintiri ale unor ani prăfuiți și de mult apuși.

When hospitality becomes an art…

GRAND HOTEL MINERVA RESORT & SPA, locația care a mai adăugat încă 4 stele stațiunii Băile Herculane, poate întări cel mai bine spusele noastre. Încet, dar sigur stațiunea renaște, un val nou de energie și de prospețime se așterne peste așezarea lui Hercule. Pensiuni moderne, hoteluri ce oferă servicii noi și complexe, precum și cele trei „regine” care sunt în topul preferințelor: Minerva, Afrodita și Diana, care prin prezența și măreția lor vor transforma rapid stațiunea în luxul mult râvnit.

Cu o înfățișare complet nouă, un design rafinat, modern, adaptat nevoilor și gusturilor unei generații tot mai dinamice, GRAND HOTEL MINERVA RESORT & SPA își redeschide porțile la începutul lunii iunie și promite să fie una dintre cele mai atractive unități de turism balnear și de relaxare din stațiunea Băile Herculane, propunându-și să readucă ospitalitatea la rang de artă și să ofere clienților săi servicii hoteliere de top, după cum au subliniat administratorii unității hoteliere.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157665961462787″]

Where there is water, there is life

Unitatea, încorporată în grupul Solarex, va fi de 4 stele și va beneficia de 200 de camere, centru SPA și bază de tratament, va dispune de două restaurante de 500 de locuri, centru medical de recuperare, bucătărie modernă, două săli de conferință, baruri, terasă și un club de noapte cu circuit închis. „Întins pe o suprafață de 1.200 mp, cu 14 etaje, hotelul are în dotare cele mai scumpe sisteme de încălzire, de climatizare, dezumidificare și cel mai complex sistem de asigurare împotriva incendiilor”, a declarat administratorul Ilie Ciuculescu.

„Home is often a place where you completely let go and relax ”

Deoarece toată oferta este o împletire a eleganței și bunului gust, pentru a veni în întâmpinarea oaspeților cu servicii de calitate și la cele mai înalte standarde, complexul hotelier este în căutarea unei echipe de profesioniști. Prin urmare, toți cei care doresc să lucreze într-unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Băile Herculane și sunt interesați de o carieră pe o perioadă nedeterminată în domeniul hotelier sunt invitați la GRAND HOTEL MINERVA RESORT & SPA.

Se caută:

– BUCĂTARI – calificare în domeniu
– PERSONAL PENTRU LUCRU ÎN BUCĂTĂRIE (AJUTOR DE BUCĂTAR și SPĂLĂTOR VASE)
– ȘEF SALĂ RESTAURANT – calificare în domeniu
– OSPĂTARI – calificare în domeniu
– BARMANI – calificare în domeniu
– CAMERISTE HOTEL – calificare în domeniu
– ECONOMIST – CONTABIL GESTIUNE – calificare în domeniu
– BELLBOY (bagajist/portar hotel)

Ce se oferă: 

  • carte de muncă pe perioadă nedeterminată
  • condiţii de muncă într-un complex hotelier complet nou
  • mediu de lucru armonios, competitiv și dinamic
  • pachet salarial atractiv și beneficii deosebite
  • CV-ul se poate trimite la adresa de mail: recrutare@hotelminerva.ro.

„Renașterea acestui hotel reprezintă și renașterea stațiunii, calitatea serviciilor și dotărilor motivând implicarea serioasă a autorităților locale și atragerea unui număr cât mai mare de turiști din toate colțurile lumii”, a dorit să mai declare, pentru Express de Banat, Ilie Ciuculescu, administratorul Hotelului Minerva.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/