NEWS ALERT. Șefa banilor din Consiliul Județean Caraș-Severin, în conflict de interese!

Gina Pavel, directorul general al Direcției Generale Financiar-Administrativ din cadrul Consiliului Județean Caraș-Severin, riscă să fie decãzutã din dreptul de a mai exercita o funcție sau o demnitate publicã!

Agenția Națională de Integritate a constatat că, „în perioada 01 noiembrie 2011 – 16 iulie 2015, a deținut și exercitat simultan funcția publicã de director general al Direcției Generale Financiar-Administrativ în cadrul Consiliului Județean Caraș-Severin și pe cea de cenzor la societãți comerciale de interes public, încãlcând astfel dispozițiile art. 94, alin. (2), lit. c) din Legea nr. 161/2003”. De aici ar rezulta starea de incompatibilitate și conflict de interese de naturã administrativã.

Gina Pavel a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare și a depus la ANI un punct de vedere în apărarea sa. „Persoana […] fațã de care s-a constatat existența conflictului de interese ori starea de incompatibilitate este decãzutã din dreptul de a mai exercita o funcție sau o demnitate publicã […] pe o perioadã de 3 ani de la data eliberãrii, destituirii din funcția ori demnitatea publicã respectivã sau a încetãrii de drept a mandatului. Dacã persoana a ocupat o funcție eligibilã, nu mai poate ocupa aceeași funcție pe o perioadã de 3 ani de la încetarea mandatului”.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/