Clubul Elite Business Women, pregătit pentru oamenii de afaceri

1000x100 resita 02

Oamenii de afaceri se reunesc mâine la Timișoara pentru a-și prezenta afacerea, a împărtăși din experiență și pentru a dezbate cele mai bune idei de afaceri, în cadrul amplului eveniment organizat de Elite Business Club.

Întâlnirea, dedicată exclusiv oamenilor de afaceri, nu se află la prima ediție, aceasta având ca precedent o serie de acțiuni ce s-au desfășurat și în alte orașe importante ale țării. Evenimentul, organizat de cea mai mare companie orientată spre antreprenoriatul feminin din România, va avea loc mâine, 24 aprilie, la Club Incuboxx din Timișoara și reunește peste 60 de participanți, care vor avea ocazia să asculte și să discute despre cele mai bune idei de afaceri.

publicitate online in ziar Express de Banat

Acțiunea va fi susținută de prezența a patru speakeri de renume, care vor împărtăși participanților etapele cheie din ascensiunea unei afaceri de succes, strategiile de dezvoltare și câteva soluții pentru cei care se află în prag de insolvență sau faliment. Bianca Tudor, fondatoarea Elite Business Women, susține că una dintre cele mai mari probleme care dă de furcă companiilor aflate în impas este lipsa expertizei manageriale, a unui plan de business coerent, a unei strategii de promovare, care să includă cerinţele şi nevoile pieţei, precum și identificarea şi segmentarea publicului-ţintă, în funcţie de anumiţi parametri de marketing. De asemenea, eșecul poate fi provocat și de utilizarea incorectă a canalelor de comunicare în masă, în special în comunicarea online – Facebook şi Google, gestionarea ineficientă a bugetului administrativ şi de promovare şi nu în ultimul rând de proasta relaţionare cu alte firme cu scopul de a crea parteneriate solide.

Elite Business Club în țară, dar și în afara granițelor
Elite Business Club se adresează antreprenorilor, managerilor și reprezentanților din IMM-uri, freelancerilor, consultanților, consilierilor, coachilor, autorilor şi speakerilor, specialiștilor în afaceri, oameni de business care au ca target antreprenorii etc. Primul eveniment Elite Business Club din acest an a avut loc la Sibiu, în luna martie a acestui an, iar următoarele conferinţe de business Elite Business Club vor avea loc în: Timişoara (24 aprilie 2018), Cluj-Napoca (7 mai 2018), Londra (19 mai 2018), Constanţa (1 iunie 2018) şi Braşov (7 iunie 2018).
Speakerii care vor întreține seara sunt:
  • Adrian Bădescu, Medicis – câştigător al Premiului Gala Business Days 2015 la categoria „Excelenţă în Business” pentru Regiunea de Vest și unul dintre proprietarii clinicii Medicis din Timişoara;
  • Andreea Paul – președintele INACO, o comunitate non-profit de manageri, consultanți, analiști, experți în domeniul economic, care propune excelența ca generator de competitivitate la nivel național;
  • Diana Amza – antreprenor, speaker motivaţional, life coach. O mămică fondatoare a comunității super mămicilor alergătoare din dorința de a împărtăși și altor femei mesajul că beneficiile mișcării trec dincolo de trup și se răsfrâng asupra minții și sufletului. Pune mare preț pe sport, nutriție și gândire pozitivă în procesul de dezvoltare personală;
  • Iulian-Constantin Pițigoi – director general PIC Protect – Profesioniști, de Încredere, Consecvenți, o firmă specializată în comercializarea și distribuția echipamentelor de lucru și protecție individuală cu sediul în Cisnădie, Sibiu. A început în 2014 ca unit manager. În 2015 a devenit cel mai bun unit manager din companie, iar la începutul anului 2016 i s-a propus preluarea întregii echipe din Sibiu, în calitate de agency manager. Acesta a fost momentul în care Iulian a făcut pasul spre antreprenoriat.

publicitate tmc 640

La ora actuală, ELITE Business Women organizează conferinţe şi cursuri de training în domeniul antreprenoriatului, în ţară şi în străinătate, iar de 1 an compania ajută alte firme conduse de românce să îşi extindă afacerea în Europa, prin evenimente de networking organizate în Portugalia, Belgia, Italia şi Marea Britanie.

Contact:
Bianca Tudor – antreprenor și fondator Elite Business Women
0733 943 787, bianca.tudor@elitewomen.org, www.elitewomen.org

publicitate Timisoara banner maxagro