N-a fost accident! Polițistul a intrat intenționat sub TIR, și-a pus capăt zilelor!

Șeful de post din comuna cărășeană Ramna a murit ieri, în urma unui impact violent între SUV-ul pe care îl conducea și un TIR, pe Calea Timișoarei din Reșița. Toate datele duc spre un act suicidal!

Mașina 4×4 s-a făcut praf în urma impactului, semn că Darius Cazan, în vârstă de doar 34 de ani, a circulat cu viteză foarte mare. Asta spun și martorii oculari. Mai mult, la fața locului nu sunt urme de frânare. Polițiștii au stabilit că SUV-ul a intrat pe contrasens izbindu-se de TIR. Modul în care s-a petrecut evenimentul rutier a devenit mult mai limpede imediat ce s-a aflat identitatea conducătorului auto.

CITEȘTE ȘI: FOTO/VIDEO. Accident groaznic pe Calea Timișoarei din Reșița! Un SUV s-a făcut praf după impactul cu un TIR! (UPDATE)

Darius Cazan fusese externat recent din spital, unde urmase tratament psihiatric. „Colegul nostru a beneficiat de asistență psihiatrică în situație de criză în luna aprilie a acestui an. Ulterior a fost internat, psihologul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin ținând legătura cu el în toată această perioadă. Se afla încă în concediu medical”, a precizat, pentru expressdebanat.ro, reprezentantul Poliției.

Potrivit cunoscuților și unora dintre colegi, șeful de post din Ramna trecea printr-o perioadă complicată, tulbure. Se separase de soția sa, își lăsase barbă și spunea că intenționează să se pocăiască. Sunt doar câteva dintre semnalele care l-au adus în atenția psihologului IPJ Caraș-Severin. Din nefericire, pare să fi fost mult prea hotărât să-și încheie socotelile cu viața, nimeni nereușind să-l facă să depășească perioada tulbure din viața sa. Era un polițist apreciat, atât de colegi, cât și în comunitate.