Mutare bombă în PNL Caraș-Severin! Social-democrații mai pierd un om

Încă un membru social-democrat decide să treacă în barca liberală. Este vorba despre managerul Spitalului din Caransebeș, anunțul fiind făcut, în urmă cu puțin timp, de primarul Felix Borcean.

Mihaela Popovici, președinte TSD Caraș-Severin, schimbă tabăra. Anunțul a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă, de primarul Caransebeșului, Felix Borcean.

„Începând de astăzi, actualul manager interimar al spitalului municipiului Caransebeș e membru PNL. Va fi susținută pentru postul de manager de organizația PNL Caransebeș. Nu pot spune că s-au purtat negocieri. Sunt cinci luni de când e manager interimar, a primit o susținere constantă, anturajul din spital a fost unul care i-a dat acest imbold și nu mai pun la socoteală acea intervenție din Senat a domnului senator Marcel Vela. Poate că și asta a avut darul să o convingă. Nu a avut sprijin din partea propriului partid la acea vreme prin voturile pe care ar fi trebuit să le primească acel proiect. Cred că eu am făcut primul pas în momentul în care am numit-o manager interimar”, a declarat Felix Borcean.

Mihaela Popovici se abține să comenteze pe marginea acestui subiect, spunând că nu dorește să se implice în politică până după 26 martie, data concursului pentru postul de manager al spitalului.

Spitalul Municipal Caransebeș este susținut financiar de Primărie, condusă de liberalul Felix Borcean.

CITEȘTE ȘI: Postul de manager la Spitalul din Caransebeș, scos la concurs. Mihaela Popovici nu renunță!