Al treilea deces din cauza gripei în Caraș-Severin! Spitalul Județean de Urgență rămâne în carantină!

Încă o persoană din Caraș-Severin a fost răpusă de gripă. Numărul deceselor din județ se ridică astfel la 3, în timp ce cazurile de îmbolnăvire sunt și ele în creștere. Spitalul Județean de Urgență din Reșița rămâne în carantină.

În această noapte, la ora 1, în Caraș-Severin s-a înregistrat al treilea deces cauzat de gripă. Este vorba tot despre o femeie, la fel ca în cazurile anterioare, după cum informează reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Caraș-Severin. „În dimineața de 27 februarie 2018, la ora 1, la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș a decedat o pacientă în vârstă de 64 de ani din Zăgujeni. Analizele de laborator au confirmat prezența virusului gripal, dar pacienta suferea de boli asociate”.

În celelalte două cazuri de deces a fost vorba de o pacientă de 74 de ani din Zorlencior și o altă pacientă de 54 de ani din Reșița.

CITEȘTE ȘI: NEWS ALERT. Gripa ucide și în Caraș-Severin!

„Numărul îmbolnăvirilor de gripă confirmate de laborator se ridică în prezent la 33 de cazuri. Spitalul Județean de Urgență din Reșița se află în continuare în carantină, accesul vizitatorilor fiind interzis”, mai transmit reprezentanții DSP Caraș-Severin.

La nivel național, 60 de persoane și-au pierdut viața din cauza gripei în acest sezon.