Postul de manager la Spitalul din Caransebeș, scos la concurs. Mihaela Popovici nu renunță!

Se anunță vacant postul de manager al Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș. Și nu pentru că actualul manager, Mihaela Popovici, șefa TSD Caraș-Severin renunță pentru că a dat de greu, ci pentru faptul că funcția a fost interimară până la concursul pe post.

Concursul va avea loc în 26 martie, iar doritorii se pot înscrie până în 1 martie. În 19 martie va avea loc etapa eliminatorie, de verificare a îndeplinirii de către candidați a condițiilor stabilite în anunțul de concurs, iar în 26 martie va avea loc etapa de susținere publică și de evaluare a proiectului de management, care se va desfășura în sala de ședințe a Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș. Temele cadru pentru proiectul de management, bibliografia pentru concurs și regulamentul de desfășurare a concursului sunt afișate pe site-ul Spitalului Municipal de Urgență, www.spital-caransebes.ro, precum și pe pagina de internet a Ministerului Sănătății sau la avizierul spitalului. Candidații pot vizita spitalul în 1 martie, sub îndrumarea directorului medical, pentru a se informa cu privire la problemele de la fața locului.

Mihaela Popovici, actualul manager interimar al spitalului, a precizat pentru Express de Banat că se va înscrie la concurs pentru că o preocupă dezvoltarea unității medicale. „Eu învăț în această perioadă pentru acest concurs și sper să și obțin acest post, pentru că vreau ca spitalul să se dezvolte din toate punctele de vedere”, ne-a declarat Mihaela Popovici, care a mai adăugat că după data de 26 martie, dacă va fi admisă pe post, va vorbi pe larg despre proiectele de dezvoltare.