Mușcă sau nu excavatoarele din DC 67?

Sistate în urmă cu mai bine de un an, lucrările pe drumul care leagă Ticvaniu Mare de Ticvaniu Mic ar putea fi reluate în această primăvară.

Totul ține însă de rezultatul discuțiilor pe care primarul Ciprian Măceșanu urmează să le poarte cu reprezentanții firmei care a câștigat execuția lucrărilor cuprinse în proiectul de 4,6 milioane de lei, depus de vechea administrație pe Programul Național de Dezvoltare Locală 1.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Sper ca în această primăvară să reluăm lucrările pe acest drum comunal de 3,2 kilometri. Lucrările au fost sistate în urmă cu mai bine de un an, din cauză că studiul geotehnic nu a corespuns cu realitatea din teren atunci când muncitorii s-au apucat de construit. De fapt, problemele au apărut la infrastructura unui podeț, care trebuie construit din nou acum. Valoarea totală a proiectului este de 4,6 milioane de lei, din care avem rămase neexecutate lucrări în sumă de 1,6 milioane de lei. Săptămâna viitoare intenționez să mă întâlnesc cu proiectantul, dirigintele de șantier și cu constructorul, să încercăm să ne organizăm și să continuăm lucrările.”, a declarat primarul comunei Ticvaniu Mare.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/