Mura 2.27 și Ludogorets 1.95 – cele mai mari cote din lume, doar la Mozzart Bet

cotele (1)

Este o zi plină de meciuri din turul 1 preliminar la Uefa Champions League, iar Mozzart Bet a pregătit cele mai mari cote din lume. Iată care sunt cele mai mari cote din lume de astăzi!

Mura – Shkendija (ora 21:00) cota 2.27

După parcursul excelent din sezonul trecut din campionatul sloven când Mura și-a adjudecat primul titlu de campioană din istorie, a sosit momentul pentru noi ținte, de această data la nivel European.

Mura a câștigat confruntarea din tur contra campioanei Macedoniei de Nord, Shkendija cu 1-0, iar în partida de astăzi, de pe teren propriu, vor porni cu prima șansă și la victorie și șa calificare.

În cazul calificării, Mura va da piept în următorul tur cu Ludogorets sau Shakhtyor Soligorsk.

La Mozzart Bet ai 100% Bonus la prima depunere, de minim 50 de lei și maxim 500 de lei

Shakhtyor Soligorsk – Ludogorets (ora 22:30) cota 1.95

Campioana ultimelor zece sezoane din Bulgaria, Ludogorets, joacă astăzi, de la 22:30, în returul contra campioanei Belarusului, Shakhtyor Soligorsk, după ce prima manșă și-au adjudecat-o în stil italienesc cu scorul de 1-0.

Dacă Shakhtyor nu a atins vreodată grupele celei mai mari competiții inter cluburi din lume, Ludogorets se poate lăuda cu două participări în sezoanele 2014/2015 și 2016/2017.

Favorita acestui meci, Ludogorets, ar urma să dea piept în cazul unei calificări în turul 2 cu una dintre Mura (campioana Sloveniei) sau Shkendija (campioana Macedoniei de Nord).

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.