Munti Sport – laureata ediției 2015/2016 a Campionatului Județean de Minifotbal

S-a încheiat încă un sezon al Campionatului Județean de Minifotbal Caraș-Severin. A cincea ediție a competiției a fost câștigată de Munti Sport Reșița, echipă care a strâns sub culorile sale cam tot ce e mai bun în Caraș-Severin.

Echipa susținută de recordmenul de selecții în echipa națională de fotbal a României, cărășeanul Dorinel Munteanu, dar și de triplul campion mondial la box Francisc Vaștag și de fratele acestuia, Laszlo, a dominat clar în acest sezon și a câștigat detașat campionatul organizat de Asociația Județeană de Minifotbal Caraș-Severin.
Festivitatea de premiere a laureaților ediției 2015/2016 a avut loc duminică, la baza sportivă Munti Sport, din cartierul reșițean Lunca Bârzavei, acolo unde au loc meciurile din campionat. Au fost premiate echipele de pe podium și au fost acordate și unele distincții individuale. Podiumul ediției 2015/2016 arată astfel: 1. Munti Sport; 2. Drink Team; 3. Dedeman.
Forul condus de Adrian Caracoancea i-a premiat și pe Daniel Petruț (Munti Sport) – cel mai bun portar; Carol Domondi (Dedeman) – golgheter; Iulică Munteanu (ASM Reșița) – cel mai vârstnic jucător; Adrian Enășescu și Gheorghe Balaj – cei mai buni arbitri. De asemenea, nu a fost uitat nici Dorinel Munteanu, pentru susținerea și promovarea minifotbalului.

„Am avut o prestație pe parcursul campionatului în care au abundat lucrurile bune. Cred că am câștigat fără niciun fel de discuție campionatul. Am demonstrat pe parcursul întregului sezon că suntem echipa cea mai bună și cel mai bine organizată, din toate punctele de vedere, avându-i în spate pe frații Vaștag și pe Dorinel Munteanu. Pentru turneul zonal ne-am propus să ieșim din grupe, deci să ne clasăm pe unul din primele două locuri, cu toate că nu va fi ușor. Vom întâlni câștigătoarea din Timiș, echipa gazdă din Gorj și reprezentanta unui campionat destul de puternic, cum este cel din Vâlcea. Sperăm să trecem și de faza sferturilor de finală, pentru a ne califica la turneul final. De fapt, acesta este și obiectivul pe care ni l-am propus. Iar la turneul final se poate întâmpla orice. Sunt cele mai bune 16 echipe din țară și vom aborda competiția de pe altă poziție, ținând cont că din sezonul viitor se va juca și în cupele europene. Vrem să reprezentăm cu cinste orașul la această competiție, pentru că sportul este printre puținele lucruri bune care se mai întâmplă pe la noi”, a spus Gheorghe Popa, delegatul echipei Munti Sport, campioana județului Caraș-Severin la minifotbal.

Munti Sport Reșița va participa în perioada 27-29 mai, la Târgu Jiu, la Campionatul Regional Sud-Vest. Din lotul campioanei Caraș-Severinului fac parte: Leontin Doană (antrenor CSM Școlar Reșița), Boșco Vișatovici (antrenor Voința Lupac), Lucian Dobre (fost jucător de Liga I și fondatorul unei școli de fotbal în Reșița), Gheorghe Popa (fost portar al echipei de fotbal din Valea Domanului), Daniel Petruț, Artur Oncică, Răzvan Mezin, Oliviu Stroiescu, Laszlo Vaștag, Răzvan Costachi, Andrei Vaștag, Victor Vaștag, Alexandru Ciucur.