Municipiul Caransebeș și 16 comune cărășene, șterse de pe harta României! „Îi așteptăm pe toți în stradă!”

mocioalca

Vineri, începând cu ora 11.00, în fața Prefecturii Caraș-Severin, se organizează un protest față de modul sfidător și iresponsabil în care PNL, prin Florin Cîțu, continuă să guverneze!

Caransebeşul şi comunele Berzasca, Brebu Nou, Buchin, Bucoşniţa, Brebu, Cărbunari, Dalboşeţ, Goruia, Iablaniţa, Lăpuşnicel, Marga, Mehadica, Păltiniş, Rusca Montană, Ticvaniu Mare și Topleţ nu au primit niciun chior din Fondul de rezervă al Guvernului, din miliardul ce a fost împărțit pentru plata cheltuielilor curente și de capital. Că banii au fost trimiși în teritoriu exclusiv pe criterii politice nu poate fi pus la îndoială, dar, totuși, Caransebeșul e al doilea municipiu al județului.

„Așa țin oamenii la originile lor sau probabil că vor să-i pedepsească pentru faptul că au pierdut alegerile locale și parlamentare în Caransebeș. Să le fie rușine! Noi îi așteptăm și pe edilii din Caransebeș, și pe consilierii locali, la protestul de mâine! PSD va ataca această Hotărâre de Guvern în contencios administrativ și va face și plângere penală premierului Cîțu. La cele 40 de UAT-uri e vorba de supraviețuire, nu de răsfăț din bani publici, e vorba de oameni care nu au cu ce trăi, cu ce plăti ratele, curentul și taxele!”, a comentat Ion Mocioalcă, senator PSD, cu trimitere la parlamentarii liberali.