Municipiul Caransebeș, 9 ore fără apă

picnic iulius1000x100

Municipiul de pe Timiș și Sebeș va fi afectat mâine de oprirea furnizării apei potabile. Timp de 9 ore, apa va fi oprită în zona centrală a orașului pentru lucrări al căror beneficiar este Episcopia Caransebeșului.

Apa potabilă se va întrerupe în municipiul Caransebeș pentru a se putea lucra în zona centrală a orașului. La solicitarea SC Calor Grup SRL, mâine, 22 iunie, se va sista furnizarea apei potabile între orele 9.00 și 18.00, în vederea executării de cuplare coloană hidranți, beneficiar fiind Episcopia Caransebeș.

Zonele afectate sunt: strada Episcopiei (Mihai Viteazu), Halici – parțial, CD Loga și Ardealului. Distribuitorul apei potabile, societatea Aquacaraș, anunță că la reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri potabile până la limpezirea ei.

leader board 728 x 90 px

Dacă problema persistă, consumatorii sunt rugați să contacteze S.C. AQUACARAȘ SA, Exploatarea Caransebeș, la numărul de telefon 0255 516 321.