Muncitorul revine acasă. „Trebuie să câștigăm acest meci!”

Muncitorul Reșița caută în această seară a doua victorie consecutivă în Liga I de futsal. Elevii lui Ion Roman întâlnesc de la ora 18, la Sala Polivalentă, pe CSM Politehnica Iași.

Reșițenii reapar în fața publicului după victoria de la Cluj-Napoca (4-2 cu CFF Clujana) și speră să își treacă în cont un nou succes.

„Trebuie să câștigăm acest meci, știm că va fi dificil, dar sper că-l vom câștiga. Revine și Flavius Fedor după suspendare și eu zic că echipa va reuși să obțină toate cele trei puncte. Venim după o perioadă mai grea, dar suntem încrezători în șansele noastre și sperăm ca de acum încolo să obținem rezultate pozitive”, a declarat antrenorul Ion Roman.

Partida Muncitorul Reșița – CSM Politehnica Iași contează pentru etapa a noua a Ligii I de futsal. Întâlnirea de la Sala Polivalentă din Reșița va fi arbitrată de Daniel Decă (Brăila) și Daniel Pop (Pitești). Rezervă: Constantin Daniel Popescu (Țicleni). Observator: Ilie Șandru (Pitești).
Înaintea acestui meci, Muncitorul Reșița ocupă locul 9, cu 6 puncte, iar CSM Politehnica Iași este pe locul 7, cu 10 puncte.