Au rezolvat totul în 65 de minute! Banatul Caransebeș obține a doua victorie consecutivă!

În etapa a patra a Diviziei A1 la volei, Banatul Caransebeș a învins sâmbătă seara pe CS „U” Cluj, cu scorul de 3-0. Elevii lui Răzvan Parpală sunt la a doua victorie consecutivă în actuala ediție de campionat, după succesul de sâmbăta trecută, de la Dej.

Cei peste 300 de spectatori prezenți sâmbătă în Sala Polivalentă „Victoria” din Caransebeș au asistat la un joc controlat de la un capăt la altul de gugulani, care au intrat pe teren deciși să nu cedeze niciun set ardelenilor. A fost 3-0, succes conturat pe parcursul a 65 de minute de joc, pe seturi fiind 25-16, 26-15, 25-17.

„La cum s-a văzut meciul de azi, nu credeam că o să fie chiar așa de ușor, am dominat jocul de la început până la sfârșit, s-a văzut că suntem superiori Clujului și rezultatul arată acest fapt. Miercuri jucăm cu CSM-ul, care este o echipă pe val, a făcut niște meciuri bune, ne așteaptă un meci foarte greu la București dar noi mergem acolo la victorie. La Craiova, cu campioana României, la fel, îi cunoaștem, ne-am bătut cu ei la Cupa Banatului și și acolo mergem la victorie, ca la orice meci”, a spus antrenorul echipei gugulane, Răzvan Parpală.

Banatul a început meciul în formula: Sufa, Eminovic, Mejia, Petrusevics, Teleleu, Stevanovic, Kullo. Au mai intrat pe parcurs: Gemănariu, Nan, Diaconescu și Kurpa.
După victoria din această seară, Banatul Caransebeș a acumulat 6 puncte, situându-se în continuare pe poziția a șaptea a clasamentului Diviziei A1.
Pentru gugulani urmează două jocuri în deplasare, miercuri, 2 noiembrie, la CSM București, și sâmbătă, 5 noiembrie, la SCM U Craiova.