Muncitorul face reclamă Reşiţei! Gratis!

Echipa de futsal pregătită de Viorel Lolea aduce astăzi, în Sala Polivalentă, cea mai importantă televiziune de sport din România, care va transmite în direct meciul cu CSMS Iaşi, din etapa a V-a a Ligii I.

După un debut excelent în prima ligă de futsal, Muncitorul Reşiţa a început să acuze oboseala cauzată de începerea târzie a pregătirilor şi a cedat două meciuri la rând. Viorel Lolea e convins că băieţii săi au forţa să revină şi să bifeze o nouă victorie, mai ales astăzi, când toată ţara va fi cu ochii pe meciul din Sala Polivalentă. Exilată la Lupac după ce a rămas fără stadion, Muncitorul a ales în vară să renunţe la Liga a III-a de fotbal pentru Liga I de futsal şi promovează o imagine frumoasă a Reşiţei. Meciul de astăzi e primul televizat după foarte multă vreme din oraşul de pe Bârzava.

„E primul meci televizat din istoria clubului şi ne bucurăm pentru acest lucru. Am început pregătirea foarte târziu, am dat totul în primele trei etape şi era normal să cădem, pentru că avem un lot foarte redus. Sperăm ca meciul cu CSMS Iaşi să fie un nou început. Nu vom putea conta pe Mozici şi Pitaru, accidentaţi, deci nu ne va fi uşor. Întâlnim o echipă experimentată, care aleargă foarte mult, are multe sezoane în prima ligă şi trebuie să tratăm meciul cu atenţie”, a declarat Lolea.

Muncitorul încearcă să-şi completeze lotul din mers. Lolea s-a înţeles cu Călin, de la Nera Bozovici, dar şi cu Vădrariu, tânărul talentat revenit la Reşiţa pentru a promova cu Metalul, dar care a dezamăgit crunt. După un traseu ascendent, pe ruta Jiul – FC Bihor – Ceahlăul – Dinamo – Astra – FC Tiraspol, Vădrariu s-a stins în Valea Domanului. Mai întâi a dat vina pe Marian Pană că nu prinde echipa de start şi, de cele mai multe ori, nici lotul de 18, dar nu l-a convins nici pe Daniel Opriţa că merită tricoul roş-negru. Acum, Viorel Lolea îi dă o nouă şansă să demonstreze că mai are un cuvânt de spus. Dacă achiziţionarea lui Vădrariu se va dovedi în timp o idee bună sau dimpotrivă, venirea unor sponsori alături de Muncitorul e certă. „Mulţumim sponsorilor care au venit şi care vor veni pe lângă noi: Aquacaraş, LCC, Transprotector şi Autoalex!”, a mai spus Lolea.

 

Meciul Muncitorul Reşiţa – CSMS Iaşi începe la ora 18.00. Intrarea publicului e liberă! Partida poate fi urmărită în direct la DIGI SPORT 2.