Rezultate frumoase în Bosnia pentru karateca din Anina

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Sportul de contact sau artele marţiale pun lauri pe frunţile tinerilor cărăşeni de la Anina şi Bozovici, pregătiţi de antrenorul Marian Meşinschi. Trei noi medalii au intrat în palmaresul clubului Sport Star Anina la Openul de karate al Bosniei.

Trei dintre membrii echipei au urcat pe treptele podiumului aducând acasă frumoase medalii şi diplome.

A fost un concurs internaţional foarte puternic. Au fost prezenţi peste 600 de sportivi din Bosnia, Serbia şi România. Nivelul tehnic a fost unul bun, sportivii de la Anina s-au clasat: pe locul I Darius Gheralia, pe locul al II-lea Andreea Lupu şi pe locul al II-lea a urcat Doria Moise din Bozovici. Au avut toţi o comportare bună şi, având în vedere locurile pe care s-au clasat, cred că Darius Gheralia va face o figură frumoasă şi la Campionatul European de la Londra, de la sfârşitul lunii. Sportivii vor mai avea două verificări: duminică la Anina, unde va fi tot un concurs interaţional, şi în 19 octombrie la Openul Timişoarei“, a declarat la întoarcere antrenorul lotului, Marian Meşinschi.

untitled design set 970x90 px

Acesta a spus că delegaţia de la Anina a fost bine primită la Banja Luka, Sport Star Anina şi echipa din oraşul bosniac, 16+a Banja Luka, fiind cluburi înfrăţite. „De fiecare dată, acolo am fost bine primiţi, ne-am focusat bine pe concurs şi am ieşit doar în centrul oraşului“, a  mărturisit Marian Meşinschi, mulţumit de rezultatul muncii elevilor săi.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/