Muncitorul continuă festivalurile de goluri

Elevii lui Viorel Lolea au oferit încă o seară frumoasă iubitorilor de futsal din Reșița cu ocazia unei noi victorii la scor, 7-1, în sala de sport a Liceului „Traian Vuia”, cu KSE Târgu Secuiesc.

Obligată să joace în sala de la „Traian Vuia”, după ce Polivalenta a fost găsită drept nesigură, Muncitorul s-a acomodat repede cu suprafața de joc și i-a îngrămădit pe oaspeți în propria jumătate de teren. Chiar dacă nu l-a avut în teren pe „creierul” Breșneni, absent din cauza unei suspendări, formația reșițeană a continuat evoluțiile foarte bune din ultima vreme de pe propriul teren. Cu vreo 200 de oameni îngrămădiți în singura tribună a sălii, Costescu a deschis scorul în minutul 7. Șase minute mai târziu, Mitru a majorat diferența, dar până la pauză și-au mai trecut numele pe lista marcatorilor și Doană, și Fedor.

Cu un handicap de patru goluri, oaspeții au riscat încă din finalul primei reprize, jucând cu un om în plus faza de atac, dar și fără portar între buturi. Muncitorul a învățat însă să se apere foarte bine în astfel de situații de joc și a lovit fără milă. Spaniolul Alves a marcat pentru 5-0 la cinci minute de la reluarea jocului, cu un șut superb din propria jumătate, iar Fedor și din nou Doană au mai înscris și ei pentru o victorie mai ușoară decât s-ar fi așteptat și cei mai optimiști susținători ai echipei. KSE a marcat în final golul de onoare și amenință cu revanșa în retur.

„A fost o victorie categorică a echipei noastre. Felicit toți jucătorii pentru dăruirea manifestată, pentru jocul prestat, în special pe faza de apărare, unde ne-am făcut foarte bine treaba. Am completat cu faza de atac. A fost o partidă foarte bună pentru noi, neașteptat de bună, în condițiile în care de două săptămâni ne-am antrenat pe unde am putut, de cele mai multe ori pe teren sintetic. Se pare că ne-a ajutat acest lucru. Sperăm ca și în meciul de la Concordia Chiajna, din etapa viitoare, să mai luăm trei puncte și să intrăm în primele cinci locuri ale clasamentului, unde cred că merităm să fim în această ediție de campionat”, a declarat antrenorul Viorel Lolea.