Mulțumim, domnule senator Marcel Vela!

Liderii PLUS Caraș-Severin au dezmințit faptul că printre delegații lor în secțiile de votare la alegerile europarlamentare s-ar fi aflat și membri PSD, așa cum dezvăluise președintele PNL Caraș-Severin.

Marcel Vela susține că le-a adus la cunoștință liderilor Alianței 2020 USR PLUS că mai mulți social-democrați s-au infiltrat între delegații lor pentru secțiile de votare. Varianta senatorului liberal e respinsă însă de Grupul de Inițiativă al PLUS Caraș-Severin.

„Alianța 2020 USR PLUS a obținut, la nivelul județului Caraș-Severin, un rezultat bun la alegerile europarlamentare din 26 mai. Acest scor are la bază, pe de o parte, dorința cetățenilor de a fi reprezentați de oameni competenți și onești în Parlamentul European, dar și buna organizare efectuată la nivelul județului Caraș-Severin de către cele două partide, pe de altă parte. În privința procedurilor de alegere a delegaților în secțiile de votare, menționăm că atât noi, cei de la PLUS, cât și partenerii noștri de la USR am lucrat după reguli bine stabilite, acordând prioritate în primă fază membrilor, urmând ca ulterior locurile neocupate să fie repartizate în baza recomandărilor făcute de către membri sau persoane de încredere din diferite localități. Din verificările efectuate nu a fost confirmat niciun zvon cu privire la calitatea de membru PSD a vreunui delegat PLUS la secțiile de votare din Anina. Îi mulțumim domnului senator Vela pentru atenția acordată și îl asigurăm că activitatea PLUS Caraș-Severin va fi gestionată întotdeauna cu maximă seriozitate”, a transmis conducerea PLUS Caraș-Severin.

CITEȘTE ȘI:

Pesediști infiltrați în Alianța 2020 USR-PLUS! Vela i-a detectat pe oamenii Luminiței Jivan!