„Moștenirea PSD este o economie mai puternică și mai performantă”

Călin Dobra prezintă bilanțul guvernării social-democrate. Președintele PSD Timiș recunoaște că guvernul nu a fost perfect, dar a fost unul eficient. Conform lui Dobra, moștenirea PSD este o economie mai puternică și mai performantă.

Guvernarea PSD a fost orientată spre români și a urmărit creșterea bunăstării românilor, declară președintele filialei. Printre punctele forte ale guvernării, Dobra a enumerat creșterea economică de 4%, PIB-ul de 1.000 de miliarde, creșterea salariului mediu, a salariului minim, a punctului de pensie și a pensiei minime. Punctul de pensie a crescut de la 871 de lei la 1.265 de lei, iar pensia minimă, de la 400 de lei la 704 de lei.

În Timiș sunt 500 de proiecte din fonduri guvernamentale în derulare sau finalizate. Aici sunt incluse construcția de săli de sport, bazine și cămine culturale. Aceste proiecte au fost finanțate din PNDL 1, PNDL 2, ANL și CNI.

„Asta este cu adevărat moștenirea PSD: o economie mai puternică, mai performantă, români cu salarii mai mari sau care primesc pensii mărite. Greaua moștenire, o minciună pe care o lansează Iohannis și Orban, nu poate fi demonstrată”, a declarat Călin Dobra.