Moş Nicolae dă startul sezonului magiei pentru prichindei! Evenimentele care răspândesc bucuria încep chiar astăzi!

KIDS 21 – sezonul de iarnă este destinat copiilor mici și mari, părinților și bunicilor. Astfel, începând din ziua de Sfântul Nicolae, vor avea loc o mulțime de activități care să îi bucure pe cei mici. Care va fi programul?

Așadar, astăzi, 6 decembrie, de la ora 11.00 până la 16.00, la Casa Tineretului au avut loc spectacole pentru copii: Asociația Culori pentru Suflet (Arad) a pregătit două piese de teatru: „Iată, vine Moș Lupone și Povești de Iarnă”, iar Teatrul pe Roți – „Cufărul Magic” și Karaoke pentru copii.

Luni, în data de 9 decembrie, de la ora 18.00, la Casa Tineretului va avea loc un concurs de desene și compuneri dedicate copiilor, iar marți, 10 decembrie, tot de la ora 18.00, la Bastion, la secția de Arte a Bibliotecii Județene Timiș, copiii vor citi două povești bătrânilor, dar le vor interpreta într-un mod propriu. Așadar, bunicii vor asculta un alt fel de „Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte” și o poveste diferită a lui „Prâslea cel voinic și merele de aur”.

Joi, în 12 decembrie, cei care ajung la ora 14.00 la Secția de Artă a Bibliotecii, vor putea participa la un concert de colinde susținut de corul de copii de la Școala Primară Antim Ivireanul, dar și la un spectacol de teatru – „Povești de Crăciun”.

Vineri, 13 decembrie, de la ora 10 – la Teatrul pentru copii și tineret Merlin, va avea loc piesa de teatru „Dănilă Prepeleac”, iar a doua zi, de la ora 18.00, tot la Teatrul Merlin va fi un spectacol destinat copiilor și adolescenților: „Istoria la persoana 1”, susținut de Teatrul Luceafărul din Iași.

Toate evenimentele sunt gratuite, în limita locurilor disponibile.

PROGRAMUL EVENIMENTELOR

6 decembrie

 • 11.00-16.00 la Casa Tineretului
 • 11.00 – spectacol de teatru pentru copii „Iată, vine Moș Lupone”, Asociația Culori pentru Suflet
 • 12.30 – spectacol de teatru pentru copii „Povești de iarnă”, Asociația Culori pentru Suflet
 • 14.00 – spectacol de teatru pentru copii „Cufărul magic”, Teatrul pe roți
 • 15.00 – „Karaoke pentru copii”, Teatrul pe roți

9 decembrie

 • 18.00 –20.00 la Casa Tineretului – Concurs de compuneri și desene. Premierea câștigătorilor – organizat de Biblioteca Județeană Timiș

10 decembrie

 • 18.00 – 20.00 la Bastion – Secția de Arte a Bibliotecii Județene Timiș – „PicText” – Povești citite de copii bătrânilor. Relansarea poveștilor clasice „Tinerețe fără bătrânețe” și „Prâslea cel voinic”

12 decembrie

 • 14.00 – 16.00 la Bastion – Secția de Arte a Bibliotecii Județene Timiș
 • 14.00 – Concert „Colinde de Crăciun” – Școala Primară Sf. Antim Ivireanul
 • 15.00 – Spectacol de teatru pentru copii Povești de Crăciun, Asociația Culori pentru Suflet

13 decembrie

 • 10.00- 11.00 la Teatrul Pentru Copii și Tineret Merlin Timișoara –
  Spectacol de teatru pentru copii – „Dănilă Prepeleac” (vârsta recomandată 7+)

14 decembrie

 • 18.00-19.30 la Teatrul Pentru Copii și Tineret Merlin Timișoara – Teatru pentru copii și adolescenți: „Istoria la persoana 1” (Teatrul Luceafărul, Iași)