FOTO/Reșița, gata de sărbătoare!

Anul acesta, Reșița se va bucura de mai multe decorații pentru sărbători. Deși nu va mai dispune de patinoar în centru, banii alocați vor fi folosiți la ornarea orașului asemeni unui pom de Crăciun.

Pregătirile pentru sărbătorile de iarnă au început de câteva zile pe raza întregului oraș. Principalele zone care vor beneficia de o împodobire mai amănunțită sunt parcurile, străzile principale din oraș și centrele cartierelor ce țin de Reșița.

Primarul municipiului a alocat suma de 70.000 lei pentru ornamentele de sărbătoare de anul acesta. Deși a renunțat la patinoarul din oraș, din cauza cheltuielilor prea mari impuse de acesta, a investit mai mult în decorul de iarnă. „După ce am renunțat la investiția cu patinoarul din Centrul Civic, o parte din bugetul pentru acesta a fost reorientată spre împodobirea orașului. Am cumpărat elemente în plus ca să arate altfel orașul și sper că reșițenii vor aprecia efortul primăriei. De asemenea, le recomand firmelor din oraș să își împodobească geamurile”, explică primarul Reșiței, Mihai Stepanescu.

Centrul Civic, Parcul Tricolorului și Muzeul de Locomotive vor avea, pe lângă ornamentele decorative de iarnă, și câte un brad împodobit. Astfel, Moș Nicolae  va aprinde anul acesta orașul de sărbătoare, 6 decembrie fiind data la care va fi pornit iluminatul festiv.

Comments

  1. Pakatos says:

    In fatza’i vopsit gardul si’n mociur te mananca serpii…DOMNULE MIHAI STEPANESCU !!!
    ai fost votat de oamenii din mociur ca le-ai promis marea cu sarea…si de pe 7 iunie cu 3 zile inainte de alegeri,n-ai facut NIMIC…pardon…ai trimis o RABA de balastru pe care saracii oameni tot ei si l-au imprastiat…STI DUMNEATALE Domnule primar ce focar de infectii e acolo?Sunt convins ca da…Si…nu faci nimic pentru asta…tare’s curios eu ce raspuns vei da celor de la BBC si celor de la DEUTSCHE WELLE care o sa vina la fata locului…atunci sa vedem pe unde scoti camara domnule primar ales in mod democratic…iti dau eu solutia domnule Mihai Stepanescu…arunca vina pe consilierii PP DD…:))…5 la numar parca…