Reșițenii debranșați primesc bani de încălzire

promovare online Timisoara Casa Auto

Administrația locală a început deja să ofere ajutor financiar familiilor care au fost debranșate de la sistemul de încălzire centralizat al orașului. Oamenii din zonele în care a fost sistată furnizarea de agent termic pot depune, în continuare, documentele necesare pentru a primi acești bani.

Acum, în prag de iarnă, primăria a sistat furnizarea agentului termic în anumite zone ale orașului, acolo unde există probleme de natură tehnică. Pentru a nu rămâne fără încălzire peste iarnă, oamenii debranșați de la sistemul centralizat  primesc din partea autorităților un ajutor financiar. Familiile aflate în această situație trebuie să depună o cerere la Direcția de Asistență Socială.

”După verificările realizate de Direcția de Asistență Socială, ultimele cazuri vor fi onorate după 7 decembrie. Trebuie făcute verificări. Să nu aibe datorii la CET,  să fie proprietari pe casă. Sunt cazuri și cazuri. Noi vom respecta tot ce s-a hotărât în consiliu”, a declarat Mihai Stepanescu, primarul municipiului Reșița.

promovare banner maxagro

În zona centrală a orașului sunt înregistrate circa 200 de familii care au primit deja ajutorul social, dar sunt și altele care au mai depus cereri ulterior. De asemenea, mai sunt aproximativ 90 de cazuri și în Micro 4. Urmează ca actele depuse de aceștia să fie verificate de inspectorii de la Asistență Socială, iar apoi banii vor ajunge la fiecare familie în parte, astfel încât iarna să îi găsească pregătiți.

publicitate tmc 640