Moș Nicolae aduce ghetuțe noi pentru copiii familiilor nevoiașe ale județului Caraș-Severin

În pragul sărbătorilor de iarnă, Asociația Centrul de Tineret Moniom este alături de copiii fără posibilități din Caraș-Severin.

O nouă campanie umanitară intitulată „Ghetuțele lui Moș Nicolae” va fi organizată în perioada 18 noiembrie – 12 decembrie 2018, în vederea strângerii de fonduri pentru achiziționarea și distribuirea de încălțăminte de iarnă, noi, pentru un număr cât mai mare de copii din municipiul Reșița, dar și din întreg județul Caraș-Severin.

Copii cu vârsta până în 14 ani, proveniți din familii nevoiașe, vor fi beneficiarii acestei campanii susținute de ATOR Banatul de Munte, cu sprijinul Episcopiei Caransebeșului și al Asociației „Centrul de Tineret Moniom”, alături de alte instituții și asociații partenere.

Pentru acest proiect umanitar, modalitățile concrete de strângere a fondurilor sunt: o colectă în bani organizată în zilele de 18 și 25 noiembrie 2018 în toate bisericile din Caraș-Severin, strângere de donații (anonime sau pe bază de tabel) în instituțiile și organizațiile partenere, sponsorizări din partea agenților economici sau a altor entități direct în contul proiectului, sau donații în perechi de încălțăminte de iarnă noi, în conformitate cu nevoile beneficiarilor.

Totodată, cei care doresc pot dona bani în contul campaniei: IBAN: RO87BTRLRONCRT0270766801, Banca Transilvania, Asociația „Centrul de tineret Moniom”, CUI: 33907287. Costul unei perechi de încălțăminte noi asta de 120 lei/copil, iar Asociația Centrul de Tineret Moniom îți propune să încalțe minimum 200 de copii.

Express de Banat susține această campanie umanitară în calitate de partener media principal.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/