Moș Nicolae a împânzit orașul cu nuielușe!

promovare online Timisoara Casa Auto

Nuielușele tradiționale de Moș Nicolae nu au întârziat să apară pe străzile Reșiței. Începutul săptămânii a fost întâmpinat de comercianți cu tolbele pline de bețe colorate. Bastonașele împodobite cu beteală colorată, clopoței, fundițe și figurine cu oameni de zăpadă și Moși își așteaptă cumpărătorii.

Ajutorele lui Moș Nicolae s-au pregătit din timp pentru a avea oferte de nuielușe cât mai diversificate la tarabe. Cumpărătorii pot găsi bețe pentru toate gusturile și buzunarele. Fie că preferă nuielușele ornate cu sclipici și multă beteală, fie bastonașele lucrate tradițional, ornate cu flori sau fructe uscate, cert este că fiecare bețișor în parte a fost prelucrat manual, de mâini dibace. Mai mult decât atât, se pare că nuielușele lui Moș Nicolae au cucerit și lumea internetului. Tot mai mulți artiști handmade își expun marfa de sărbătoare pe site-urile online. Astfel, reșițenii care se tem de frigul de afară pot să navigheze pe calculator după mult așteptatele bastonașe.

Reșițenii care nu au achiziționat încă o nuielușă cadou pentru cei dragi mai au încă timp până deseară. Mult așteptatul Moș Nicolae vine în fiecare an în noaptea dintre 5 și 6 decembrie, pentru copiii de toate vârstele.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157638350575196″]

promovare banner maxagro

Locurile autorizate în care comercianții își vor vine marfa sunt în zona Universității ,,Eftimie Murgu”, precum și în fața centrelor comerciale din zonele Intim și Victoria. Reșițenii vor scoate din buzunare pentru nuielușele de Moș Nicolae între un leu si zece lei, în funcție de model și de dificultatea cu care au fost prelucrate. Prețurile au mai scăzut față de anul trecut pentru că, spun vânzătorii, lumea nu mai e așa interesată să cumpere.

,,De ieri am venit. Nuielușele le prelucrăm noi personal. Deocamdată merge foarte slăbuț, sper ca astăzi să fie ceva mai bine. Prețurile bețelor sunt între un leu și cinci lei. Am mai scăzut la preț, pentru că poate măcar așa avem mai mulți cumpărători. Nu se mai cumpără, așa că am încercat să găsim o soluție. Nu am mai investit atât de mult în prelucrarea lor și le vindem mai ieftin. Așa nu ieșim chiar în pierdere”, a declarat unul dintre vânzători.

Comercianții așteaptă cu încredere valul de clienți. Chiar dacă până acum vânzările nu au înregistrat încă un succes răsunător, asta nu le descurajează pe ajutoarele Moșului, care speră ca reșițenii să-și umple plasele cu bastoane ornate, în cursul zilei de astăzi. Până atunci, nuielușele strălucesc împodobite pe tarabe așteptând să se transforme, cât de curând, în cadouri.

publicitate tmc 640

Comments

  1. Anunt Publicitar says:

    Publicitate Romania Libera. Simplu, rapid si eficient prin intermediul Metropolitan Maxpress Adv.
    Puteti publica anunt Romania Libera, anunturi Romania Libera, Romania Libera anunturi.
    Cum public un anunt in Romania Libera ?
    Publicare anunt Romania Libera contact: 0768.44.11.33, 0721.08.08.10.