Moş Crăciun şi renii săi, pregătiţi să ajungă la copiii din Moldova Nouă

În săptămâna Crăciunului, într-un context nu tocmai favorabil din cauza pandemiei, bătrânul cu plete dalbe și ajutoarele sale au hotărât să treacă peste toată această situație întunecată și să aducă un strop de bucurie pe chipurile celor care așteaptă cu nerăbdare cadourile cerute, cu mult timp în urmă, prin scrisori.

Cu toate că situația lui Adrian Torma, primarul ales al orașului Moldova Nouă, dar nevalidat, nu este lămurită încă, totuși acesta și-a luat inima-n dinți și l-a sunat pe Moș Crăciun, în calitate de vechi prieten, cu rugămintea de a veni în întâmpinarea dorințelor micuților din orașul de la malul Dunării. Astfel, bătrânul laponian, reprezentat de inimoasa echipă a Teatrului DA din Reșița, își va face apariția pe străzile din Moldova Nouă (Boșneag , Moldova Veche, Orașul Nou și Măcești), miercuri, 23 decembrie, începând cu ora 12.00.

„Este un eveniment de suflet pentru copiii noștri care nu va afecta bugetul Primăriei Moldova Nouă, fiind o rugăminte a primarului nevalidat către Moș Crăciun să nu uite Moldova Nouă. Mi-aș fi dorit să fiu mai prezent în viața publică și cotidiană a comunitații în această perioadă specială și sper, cumva, să compensez prin acest eveniment impiedimentele. Dragi părinți și copii, vă invit mâine să-l întâmpinați pe Moș Crăciun cu căldură pentru bucuria revederii care va fi, cu siguranță, reciprocă! Se vor respecta regulile de distanțare fizică, iar copiii sunt bineveniți sa îl salute pe Moș Crăciun și pe renii lui”, este mesajul transmis de cel care a condus destinele locuitorilor orașului din Clisura Dunării în perioada 2016-2020.

Sursa foto principal: alba24.ro.