Moş Crăciun a ajuns pe mâna jandarmilor

Atmosferă festivă aseară la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, unde, cu prilejul sărbătorilor de iarnă care bat la uşă, şi-a făcut apariţia Moş Crăciun. Cadourile şi recitalurile de colinde i-au încântat i-au încântat atât pe jandarmi, cât şi pe copii acestora, prezenţi la acţiune.

Jandarmii au primit cu colinda aseară, la sediul inspectoratului.  Corul Armania al Bisericii cu Hramul Sf. Nicolae din Bocşa Română, Corul liceului Traian Lalescu şi un grup de măicuţe de la Mănăstirea Sf. Ilie Bocşa au fost colindătorii care au adus spiritul Crăciunului printre oamenii legii. Mai târziu şi-a făcut apariţia şi Moşul, care a fost întâmpinat de peste 50 de copii ai cadrelor militare. Prichindeii l-au colindat, i-au recitat poezii şi au fost recompensaţi pe măsură, cu multe cadouri.

Pentru că sărbătorile de iarnă sunt un moment potrivit pentru a ne dovedi generozitatea, nici jandarmii nu au uitat de semenii lor mai puţin norocoşi. O familie nevoiaşă cu şase copii va avea anul acesta un Crăciun mai frumos, datorită darurilor primite de la oamenii legii.