Frumuseţea costă când hoţii stau la pândă

Dacă supermarketurile sunt călcate aproape zilnic de hoţii care profită de aglomeraţia din această perioadă, mai nou se fură şi din saloanele de frumuseţe, pline de doamne şi domnişoare care se aranjează pentru petrecerile de sărbători. A simţit-o pe pielea ei o femeie din Reşiţa, căreia i-au fost furaţi banii din sala de aşteptare a unui salon.

După ce că vizitele la coafor sunt oricum destul de costisitoare, o reşiţeancă a fost lăsată cu portofelul gol de către hoţi, exact când se afla în timpul sesiunii de înfrumuseţare. Astfel că momentelor de răsfăţ, le-au luat locul cele de panică. Femeia şi-a lăsat poşeta şi haina în sala de aşteptare a salonului de frumuseţe şi a poftit pe scaunul coafezei. Când s-a întors însă, surpriză! Îi lipseau din poşetă atât cei 155 lei, cât şi un inel. Imediat au fost alertaţi poliţiştii care în doar câteva ore au şi reuşit să o prindă pe autoarea furtului. „Poliţiştii au identificat suspecta, aceasta fiind o tânără în vârstă de 20 de ani, din Reşiţa. Tânăra a profitat de faptul că sala de aşteptare nu era supravegheată şi a sustras bunurile”, a precizat Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Victima şi-a primit înapoi o parte din prejudiciu, mai exact 90 de lei şi inelul, iar hoaţa a fost condusă la sediul poliţiei, unde i s-a întocmit un dosar penal pentru furt calificat.

tmc 640