Monstrul pedofil poate scăpa cu o pedeapsă redusă la jumătate

Daniel Ungur, reşiţeanul de 41 de ani care a transformat mai multre eleve de liceu din oraş în adevărate sclave sexuale, vine astăzi cu mari speranţe în faţa Curţii de Apel Timişoara pentru judecarea căii de atac formulate împotriva sentinţei de condamnare a Tribunalului Caraş-Severin.

 

Monstrul care a nenorocit atâtea şi atâtea fete de 14 sau 16 ani îşi pune mari speranţe în magistraţii de la Curtea de Apel Timişoara, aceeaşi care l-au scos din puşcărie după mai puţin de cinci ani atunci când luase cu forţa o minoră din cofetărie, o sechestrase şi violase. Instanţa din Caraş-Severin l-a condamnat la acea vreme la nu mai puţin de nouă ani de închisoare, dar, în mod inexplicabil, Curtea de Apel Timişoara i-a redus pedeapsa la aproape jumătate, mai exact, cu patru ani. Pus în libertate după ceva mai mult de trei ani de puşcărie, Monstrul pedofil a revenit la vechile sale pasiuni bolnave. De data asta, Tribunalul Caraş-Severin l-a trimis după gratii pentru următorii zece ani. Atât Daniel Ungur, cât şi reprezentantul Ministerului Public au făcut apel.

Primul termen al căii de atac este programat astăzi. Daniel Ungur continuă să facă pe nebunul, să se dea bolnav, doar, doar magistraţii timişoreni îl vor trata din nou cu o clemenţă inexplicabilă ca şi prima dată şi îl vor pune în libertate mai repede decât ar fi cazul.