“Monstrul” pedofil îşi aşteaptă pedeapsa

Daniel Ungur a dat dovadă şi astăzi de un tupeu ieşit din comun în faţa magistraţilor, a negat că ar fi comis faptele incalificabile pentru care a fost trimis în judecată şi le-a umilit încă o dată pe puştoiacele cu care şi-a satisfăcut poftele sexuale.

Bărbatul de 42 de ani a susţinut că fetele veneau de bunăvoie la el, că uşa apartamentului său era deschisă în permanenţă şi că nu făceau altceva decât să gătească împreună, să se joace şi să ţină petreceri. N-a suflat o vorbă despre ameninţări şi alte constrângeri, ci s-a declarat nevinovat, negând că în apartamentul său de pe Republicii 15 se petreceau lucruri de neînchipuit şi interzise de lege.

Reprezentantul Ministerului Public a cerut însă Curţii de Apel Timişoara majorarea semnificativă a pedepsei aplicate inculpatului de către Tribunalul Caraş-Severin, aceea de zece ani de închisoare. “Parchetul a cerut să fie condamnat şi pentru infracţiunea de pornografie infantilă, faptă pentru care instanţa de fond l-a achitat, neexistând nicio probă cum că ar fi postat anumite filmări pe Internet sau că le-ar fi arătat cuiva. Totodată, s-a solicitat o pedeapsă cumulată mai mare decât cea dată de prima instanţă. Noi am solicitat să fie reţinute în sarcina inculpatului circumstanţe atenuante, acesta arătând că nu a exercitat niciun act de agresiune sau ameninţări asupra victimelor”, a declarat avocatul Cosmin Bolosin.

Nici una din victimele “Monstrului” pedofil nu s-a constituit parte civilă în dosar, dar cu toate acestea, procurorul a solicitat instanţei ca Daniel Ungur să fie obligat la plata unor despăgubiri morale. Bărbatul care a nenorocit atâtea eleve de şcoală generală şi liceu din Reşiţa îşi aşteaptă acum pedepasa.

 

Rămâi pe Express de Banat pentru a afla câţi ani stă în puşcărie “Monstrul pedofil”!