“Monstrul” pedofil, mult mai devreme acasă

Daniel Ungur, un reşiţean de 42 de ani şi vreo 150 de kg, zis “ Dan Grasu”, a stat aproximativ trei ani în puşcărie după ce, în 2002, a întreţinut relaţii sexuale cu fete între 13 şi 16 ani, racolate de la Generală 6 şi de la liceele reşiţene. A recidivat, însă instanţa e gata din nou să-l lase liber mai devreme decât şi-ar putea imagina cineva.

“Monstrul” pedofil a constrâns în 2002 mai multe fetiţe să-i satisfacă straniile pofte sexuale. Pe una a răpit-o din cofetărie şi a sechestrat-o în apartamentul său de pe Bulevardul Republicii. A primit 9 ani de închisoare la Tribunalul Caraş-Severin, dar Curtea de Apel i-a redus pedeapsa la numai cinci ani. A executat, efectiv, vreo trei. Întors acasă, Daniel Ungur a revenit la vechile sale pasiuni bolnave, de data aceasta, numărul fetelor transformate în adevărate sclave sexuale fiind mult mai mare. Tribunalul Caraş-Severin l-a condamnat la 10 ani de puşcărie, pentru pornografie infantilă, dar pedofilul a formulat cale de atac, cerând o pedeapsă mai mică după ce, pe toată durata cercetării judecătoreşti şi-a susţinut nevinovăţia.

Daniel Ungur şi-ar putea schimba astăzi atitudinea în faţa instanţei, ceea ce i-ar putea reduce limitele de pedeapsă cu o treime. Avocatul său, Cosmin Bolosin, a declarat pentru Express de Banat că este foarte posibil ca “Monstrul” pedofil să aleagă judecarea după procedura simplificată. În cel mai fericit caz, acesta ar putea ieşi din puşcărie peste ceva mai mult de cinci ani, din pedeapsa rezultantă urmând să fie scăzută perioada arestului preventiv.

leader board 728 x 90 px

 

Rămâi pe Express de Banat pentru a afla ce se întâmplă azi în sala de judecată!