Monoposturi, Ferrari, Porsche și alți super bolizi, pe Valea Domanului, cel mai spectaculos traseu montan de viteză din România!

Aproape fără excepție, toate numele grele din Campionatul Național de Viteză în Coastă vor alerga, sâmbătă și duminică, în etapa a doua a sezonului 2020, pe binecunoscutul trase de la Reșița.

„Când vorbim despre etapa de la Reşița, putem vorbi despre cel mai spectaculos traseu din calendarul Campionatului National de Viteză în Coastă din mai multe motive, unul important de menționat este istoricul Reșiței când vine vorba de motorsport: 37 de ani! Totodată, există toate ingredientele pentru spectacol: doar un singur ac de păr, în rest, viraje de super viteză care împing la limită atât bolizii de curse cât și sportivii”, transmite organizatorul etapei, CB Rally Vest.

Pe Valea Domanului se anunță astfel spectacol, mare spectacol, numai că, de data aceasta, din cauza pandemiei de COVID-19, accesul spectatorilor nu e permis pe traseu. Nu în cadru organizat! Vestea bună este că s-au făcut făcut eforturi mari de către organizatori și toată acțiunea celor două zile de competiție va fi transmisă live, pe Facebook. „Așadar, atât sâmbătă, cât și duminică, vor fi transmise toate cele 9 manșe, însumând aproximativ 16 ore de live streaming. Transmisia se va realiza atât din studioul amenajat în parcul auto cât şi de pe traseu sau în regrupare, de unde reporterul nostru va încerca să transmită la cald adrenalina piloților, emoțiile lor, dar și detaliile tehnice legate de timpi și clasamente”, au mai anunțat cei de la CB Rally Vest, campionii autoritari ai ediției trecute.

Din păcate, multiplul campion absolut, reșițeanul Lucien Hora nu se va afla la start. O va face, în schimb, Dani Oțil, la volanul unui Radical SR4. Va alerga sâmbătă și duminică la Reșița și Silviu Dumitrescu, cel care anul trecut a stabilit noul record al traseului. În competiție directă cu bulgarul Stefan Stoev. Nu ratează startul nici Mihai Leu, Emil Nestor, Simone Tempestini sau favoritul Timișoarei, Cosmin Gruba. În total, 69 de concurenți la ediția 2020 a Cupei Reșița, a doua etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă Total.