„Moldova Nouă are din 2020 un nou primar: Ion Chisăliţă”?!

Nici nu s-a elucidat misterul bătăliei pentru scaunul de la Cotroceni că simpatizanții liberalilor de la nivel local au dictat deja rezultatul alegerilor pentru scaunul de edil-șef, alegeri programate să aibă loc în luna iunie, anul viitor. Așa se face că, la Moldova Nouă, spre exemplu, fostul edil, Ion Chisăliță, a fost declarat, pentru a doua oară, primar al urbei – cu sau fără voia lui.

Câțiva membri ai Organizației PNL Moldova Nouă, bucuroși de rezultatul obținut de Klaus Iohannis în primul tur al alegerilor prezidențiale, nu s-au putut abține să dicteze sentința cursei electorale pentru șefia administrației publice locale de la malul Dunării, aceștia răspândind, pe paginile personale de socializare, ideea conform căreia, Ion Chisăliță, va fi, fără doar și poate, noul lider al orașului din Clisura Dunării, trendul național al celor mai recente alegeri impunându-se astfel în mod obligatoriu la nivel local.

Faptul că, în ultima vreme, numele fostului primar de la Dunăre se află pe buzele tot mai multor cetățeni, acest lucru nu este o noutate, însă până acum nu a ieșit nimeni public să declare: „Da, Ion Chisăliță este candidatul PNL-ului, la Moldova Nouă, în cadrul alegerilor locale din 2020”.

Despre cum a câștigat Chisăliță războiul, conform internauților, fără luptă, președintele interimar al Organizației PNL Moldova Nouă, Ghiță Sporea a clarificat pentru expressdebanat.ro: „Nu am văzut acele postări! În ceea ce-l privește pe domnul Chisăliță încă nu știm nimic. Nu s-a făcut nicio nominalizare pentru alegerile de anul viitor. Ce pot să vă spun este că, duminică, 17 noiembrie, domnul Chisăliță, alături de echipa de campanie a PNL-ului de la nivel județean, a fost prezent la Moldova Nouă, întâlnirea având ca scop susținerea candidatului Klaus Iohannis pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale. În acest sens am colindat toată Clisura Dunării”.