Moldova Nouă are Centru Civic de premiat la Zilele Oraşului!

Sfârşitul de săptămână a fost unul plin de emoţii la Moldova Nouă, datorită meciurilor disputate în fazele finale ale Campionatului de Minifotbal „Cupa de Vară“.

Programate să se desfăşoare sâmbătă, 11.08.2018, meciurile din semifinale au avut drept câştigătoare următoarele echipe: Moldoviţa (care i-a învins pe cei de la N.E.I. cu scorul de 10-3) şi Centru Civic (scor 1-0 împotriva Zeilor Clisurii).

Duminică însă a fost ziua cea mare. Finala mică, disputată între echipele N.E.I. şi Zeii Clisurii, încheiată cu scorul de 4-6, le-a adus Zeilor locul III în clasamentul final. În ceea ce priveşte finala mare, Centru Civic a reuşit să se împună în faţa Moldoviţei cu scorul de 3-2, lucru care le-a oferit titlul de câştigători ai campionatului.

leader board 728 x 90 px

Competiţia sportivă din acest an clasează echipele participante în următoarea ordine:

  1. Centru Civic
  2. Moldoviţa
  3. Zeii Clisurii
  4. N.E.I.
  5. Padina Matei
  6. Fair Play
  7. Sporting Gornea

Ocupanţii podiumului din acest an la Campionatul de Minifotbal vor fi răsplătiţi cu trofee şi echipamente sportive în cadrul unei festivităţi de premiere chiar în ziua dedicată muzicii pop în Moldova Nouă (Zilele Oraşului, 17.08.2018).

Organizatorii competiţiei din oraşul de pe Dunăre au hotărât să mai premieze: cel mai bun portar: Marius Plescaciuc; cel mai bun jucător al competiţiei: Iasmin Turcin; cel mai bun marcator: Denis Sava; cel mai vârstnic jucător: Ion Ovidiu Turcin; trofeu Fair Play pentru echipa Padina Matei.