Super achiziție pentru CSM Reșița! E încântător!

Antrenorul Octavian Benga și președintele Viorel Lolea s-au mișcat excelent în această vară și au adus în Valea Domanului o serie de jucători a căror valoare este mult peste ceea ce a avut clubul în ultimii ani!

Aproape fiecare dintre jucătorii nou-veniți a dat satisfacție în meciurile de verificare jucate de CSM până acum, deși timpul de acomodare și pentru cristalizarea relațiilor de joc a fost destul de limitat. Benga a încercat mai multe sisteme de joc, mai multe formule de start și a mutat jucători de pe un port pe altul pentru a le găsi locul în care să dea randamanent maxim. Este și cazul lui Alexandru Taciuc, mijlocașul adus de la Știința Miroslava. Folosit în bandă stânga, moldoveanul a avut prestații constant bune, însă sâmbătă, la meciul de la Ghiroda, Benga l-a mutat în partea a doua a jocului în centru. Și, cel mai probabil, acolo va și rămâne, pentru că Taciuc a fost pur și simplu sclipitor în rol de număr 10. Puternic pe picioare, mereu cu fața spre poarta adversă, cu forță de pătrundere, șut precis, viziune și pasă decisivă, Taciuc a atras atenția tuturor celor prezenți la amicalul CSM-ului. Dacă se va dovedi constant, atunci se poate spune că Reșița a făcut o afacere excelentă prin aducerea lui.

„Taciuc este unul dintre jucătorii pe care mi i-am dorit foarte mult. E un jucător tânăr, are o calitate fizică extraordinară, poate să joace mai multe posturi, atât în bandă, cât și în centru, dar vom vedea unde îl vom utiliza. E un jucător foarte util echipei”, a declarat Octavian Benga.